01. travnja 2014.

Vrijeme je za Cro A Porter ''Ultime''

Joanna Paciorek.

Novo izdanje modnog projekta Schwarzkopf Cro A Porter održati će se od 9. do 12. travnja, a okupiti će najeminentniju listu domaćih dizajnera u svojim redovima, svake sezone posjetitelje i medije vodi na uzbudljivo putovanje, u svijet produkcije i kompletnog modnog doživljaja.

Tako nas ove sezone Schwarzkopf Cro A Porter odvodi u svijet filma, tj. u jedan od najvećih europskih filmskih studija, STUDIO 2 zagrebačkog Jadran filma.

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

Smješten u Zagrebu, Jadran film ima iza sebe bogatu filmsku povijest te između ostalog, najveću arhivu ratnih vozila i originalnih uniformi iz 2. svjetskog rata. Stoga će filmski studio poslužiti kao sjajna kulisa za ovosezonsko događanje, a modni dizajneri i modeli postat će protagonisti uzbudljivog filmskog seta. Pravi poznavatelji i zaljubljenici u film prepoznati će da je inspiracija za kampanju projekta kontroverzni  film "Night porter"(Noćni portir).

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

Seksi i uzbudljive scene priuštit će nam tako Manuel Maligec, Hippy Garden i Linea Exclusive, glamur couturea - Matija Vuica i Boris Pavlin, filmski chic -  duo Twins i Sonja Lamut. Za vječne klasične scene pobrinut će se Nebo, Tatjana Pantoš, Arileo te modna kuća Mak s Teom Perićem. Novu energiju donose Vedrana Mastela, Petra Vuletić i Saša Hortig, Mario Vijačkić, pobjednici Fashion Incubatora, a iznenađenja spremaju povratnička Lokomotiva, Ivan Ledenko, Anamarija Asanović, Jet Lag, Yuniku, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić te Mariposa Kristine Bradač.

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

Avangardna poslastica XD Xenie Design, Etne Maar, MAYN Maje Podrug, Madame Demode te Tomislava Bahorića, zadovoljit će ukus modnih dekonstruktivista, a njima se pridružuje i Even East Vedrana Sardelića te berlinski muškarac Ivanman. Za spektakularni finale pobrinut će se Zigman u svom ABSOLUT izdanju!

Pred nama je pravi filmsko-modni  maraton!

Svakom pravom poznavatelju mode i onima koji se smatraju dijelom modne scene, od 9. do 12. travnja nova adresa postaje Jadran film. Ulaznice se, na žalost, ne mogu kupiti na blagajni, već se kao za pravu filmsku premijeru željno iščekuju!

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

Zvijezda ovosezonske kampanje Ultime je plavuša Luna Valas, djevojka koja je svoje prve korake napravila na pisti  Schwarzkopf Cro A Porter,  a trenutno gradi inozemnu karijeru u Milanu i Parizu. Svojim promjenjivim izgledom, od mlade djevojke, u tren se transformira u fatalnu filmsku plavušu, poput Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, modela Claudie Schiffer te neodoljivo podsjeća na pjevačicu Madonnu.

 | Autor: Joanna Paciorek Joanna Paciorek

Kampanju je snimila Joanna Paciorek, talentirana osječka fotografkinja, dok je za kreativno vodstvo zadužen Viktor DragoMake up potpisuje Žana Kožul, dok je za kosu zaslužan Ivica Palinić. Video je snimljen u hotelu Osijek, a osječke su ulice utjelovile filmski velegrad noću...

Ovosezonski, 23. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 9. do 12. 04. 2014. u prostoru Jadran filma – Studio 2,  a na  njemu svoje kolekcije predstavljaju eminentna imena hrvatske modne  scene.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0