15. svibnja 2014.

Vrijede li ove cipele skoro dva milijuna kuna?

@ www.splashnews.com.

Većina ljubiteljica cipela će reći za svoje kolekcije kako su jedne od najdragocjenijih stvari koje posjeduju, ali pojavile su se štikle koje je financijski teško nadmašiti. Brojka od 1.290 dijamanata u kombinaciji s platinom čini ove štikle najskupljima na svijetu - 200.000 £ ili 1.700,00 milijuna kuna!

Prikladno nazvane ''Princess Constellation'' rad su zlatara iz Birminghama, Christophera Michaela Shellisa koji ih je opisao kao cipele za snažne i slobodne žene. Projekt izrade je trajao više od dvije godine da se razvije, a za izradu svakog para potrebna su oko tri tjedna.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Christopher koji se nalazi iza brenda House of Borgezie radio je u draguljarnicama više od 20 godina i stekao iznimna iskustva. Dizajner koji stvara ekstravagantne cipele izrađuje ih na temperaturama višim od 1.000 Celzijevih stupnjeva koju koristi kao tajnu tehniku ​​grijanja.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

"Povremeno kod dizajnera ili umjetnika života dolazi trenutak kada se odmaknete i shvatite da ste upravo stvorili svoj najbolji rado do sada, krunski dragulji visokih potpetica koji će postići da se svaka žena osjeća poput princeze'', izjavio je Christopher.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

Iako će se možda osjećati poput princeza, trebaju imati i financijskih sredstava poput princeza s obzirom da je vrtoglava cijena od skoro dva milijuna kuna nešto što će si rijetko koja ženi moći, ali i željeti priuštiti. Nekako nam se čini kako cijene poznatih svjetskih dizajnera i njihovih puno nosivijih modela više i nisu tako visoke, zar ne?

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0