28. svibnja 2013.

Vrhunski kino doživljaj u okrilju vlastitog doma

1/11

Originalan kino doživljaj od sada u svakom domu uz nove Philipsove modele kućnog kina i Blu-ray DVD reproduktora. Kristalno jasne slike i kvalitetan zvuk za potpunu audiovizualnu zabavu za cijelu obitelj.

 | Autor:

Novu razinu kino zabave s autentičnim zvukom i kristalno jasnom slikom donosi Philips koji je lansirao nove modele kućnog kina i Blu-ray reproduktora. Philips Fidelio HTB9550D kućno kino i Fidelio Blu-ray BDP9700 svojom naprednom tehnologijom mame na potpuno prepuštanje autentičnoj kino zabavi u udobnosti vlastitog doma. 

 | Autor:

Philips HTB9550D kućno kino dizajnirano je za beskrajno uživanje u audiovizualnoj zabavi koju omogućuje 360Sound tehnologija s tri pogonske jedinice u svakom satelitskom zvučniku kako bi se surround zvuk ravnomjerno rasporedio po prostoriji. Također, postoji mogućnost postavljanja bežičnih stražnjih zvučnika koji su razvijeni na temelju tehnologije bez smetnji pružajući puni surround zvuk bez vidljivih kabela po prostoriji. 

 | Autor:

3D Blu-ray kućno kino ističe se i CinemaPerfect HD tehnologijom koja omogućuje smanjenje šuma i izoštravanje slike za čišću i oštriju reprodukciju videozapisa. Realističan filmski doživljaj pruža i trenutna konverzija 2D u 3D koja jednostavno uobičajeni 2D videoformat konvertira u uzbudljivi 3D prikaz. Kako bi reprodukcija bila što praktičnija, Philips se pobrinuo za priključnu stanicu koja omogućuje reprodukciju s iPod/iPhone uređaja, a ugradio je i Wi-Fi tehnologiju koja omogućuje uživanje u multimedijskim sadržajima putem bežične veze. 

 | Autor:

S novim Philipsovim kućnim kinom nikada ne može biti dosadno jer uz sve navedeno sadrži i Smart TV plus za uživanje u uslugama na mreži i multimedijskim sadržajima na televizoru, podršku za Skype te Internetski radio za slušanje radiopostaja sa svih strana svijeta. 

Druga upečatljiva inovacija odnosi se na Philips Fidelio Blu-ray BDP9700 koja će svojim karakteristikama zasigurno privući sve ljubitelje vrhunske 3D zabave. Audio i video dio potpuno je odvojen, te je ugrađeni linearni toroidni transformator koji osigurava stabilan izvor napajanja bez buke namijenjen analognim audio signalima.

Većina videozapisa sadrži šumove i smetnje koji odvlače pažnju prilikom gledanja, no zahvaljujući Qdeo tehnologiji za obradu videozapisa Blu-ray proizvodi sliku smanjene razine šuma, unaprijeđene boje, poboljšanog kontrasta, izraženih detalja i poboljšanog osjećaja dubine za tih i ugodan doživljaj gledanja omiljenih sadržaja.

Proizvodi se mogu kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirne cijene istaknutih modela su sljedeće: HTB9550D je 9999 kn i cijena BDP9700 iznosi 3999 kn.

U galeriji pogledajte detaljnije fotografije novog Philips kućnog kina...

Komentari 0