Poznate cure otkrivaju svoje TAJNE

Da, da zima je zapravo totalno cool! Ok, možda ti dani u godini zahtijevaju malo više pripreme, jer minus na termometru znači samo nešto više priprema kako zagrijati tijelo i dušu onda kada i 'pingvini žicaju za čaj'. Mi smo užicali poznate dame da nam otkriju što one moraju imati uza sebe da bi i njihova zima bila idealna! Evo što su nam rekle tri voditeljice bez kojih pet stvari ne bi mogle zamisliti zimu

Zima ,zima e pa šta je, ako je zima nije lav! Jer kad uza sebe imaš sve potrebno, niske ti temperature ne mogu ništa. Hladni dani nisu nužno i oni dani u godini koje želiš prespavati poput medvjeda, jer zima itekako ima svoje čari. Sjeti se samo romantičnih večeri uz snijeg, vruće adventske zabave na niskim temperaturama, romantike uz kamin ili samo pod toplom dekicom u zagrljaju voljene osobe uz neki dobar film ili vino. Zimu je opjevao i poznati Albert Camus, rekavši kako je u dubini zime napokon shvatio da se u njemu krije nepobjedivo ljeto..

Ana Radišić
Najtoplija 'zimska oprema' kapa, šal, rukavice jer sam jako zimogrozna i ne mogu zamisliti da sam bez ovih komada. Tu je i đumbir - moj mali čuvar imuniteta zimi. Svakodnevno pijem čaj, a katkad ga stavljam i u hranu kao začin, sjajan je. Tu je i neizostavna krema za ruke, a trenutačno je moj izbor pao na Rosalovu Perfect You. Ne smijem zaboraviti spomenuti sport - uvijek i u toplije i u hladnije dane, tada pogotovo jer imam puno više energije i osjećam se dobro. I za kraj knjiga - volim čitati, a poseban gušt mi je zimi ušuškati se u toplo i prepustiti se knjizi, pogotovo prije spavanja. 

 | Autor:

Ana Miščević
Iskreno, nisam zimski tip, ali kada je već tu pokušavam joj se veseliti što je više moguće! I ove sam zime spremna na njezine najhladnije dane, pa sam se opskrbila stvarima koje mi pomažu da prezimim. Hladnoća ne bira, pa i ja moram nositi nešto na glavi. Kako nisam baš tip za kape, prisvojila sam si sinove tople grijače za uši. Bez njih bi život u hladnim danima bio nezamisliv! Grijanje i suh zrak naime dodatno isušuju kožu, no našla sam idealan lijek i za to. Svakodnevno se mažem Rosalovim body butter kremom za tijelo od koje mi je koža mekana, hidratizirana i fino miriši. Trenutno sam se zakačila na okus jagode, pa se barem malo uz taj miris vraćam u tople ljetne dane. Život bez kuhanog vina u zimskim danima bio bi nezamisliv. Zato najviše uživam u okusima i mirisima začina koji tom toplom napitku daju posebnu čar. Griju i dušu i tijelo. Ovisna sam o automobilu, tijekom dana imam puno obveza pa pod obvezno u svojoj zimskoj opremi moram imati strugalicu leda za automobilska stakla. Bez toga, nigdje ne bih stigla tako da je taj mali pomoćnik neophodan za savladavanje zimskih prepreka. I na kraju zima nije zima bez THE dekice, koja nam svima u hladnim danima služi kao sigurna luka, znate onu – topla dekica, dobar film i večer može početi!

 | Autor:

Sanja Čeliković
Čizme iznad koljena - drago mi je da su u trendu već nekoliko sezona jer dodatno griju i u večernjim izlascima na haljine i kod duhih šetnji gradom na čarobnom zagrebačkom Adventu. Tu je i omiljeni cimet- začin kojeg volim u svako doba godine, ali posebno zimi u vrijeme blagdana kao dodatak božićnim kolačima. Ne smijem zaboraviti spomenuti njegu usana - kod temperatura ispod nule, prvo mi stradaju usne, a zbog posla kojim se bavim one uvijek trebaju izgledati besprijekorno. Koristim Rosalov lip balm vanilla cream, koji osim njege ima i svjetlucave čestice u sebi. Kakva bi to zima bila bez šalice toplog čaja - već mi je postao zimski ritual pozvati bar jednom tjedno sestre ili prijateljice kući na čaj i raspravljati o životu i aktualnim temama dok su vani minusi. I za kraj klizaljke - nema takve zimske čarolije kao klizati na Tomislavcu dok Frank Sinatra i Bing Crosby pjevaju božićne pjesme, a ja se pritom dobro zabavljam, uživam u mirisu zime i gradskom minglanju.

 

 | Autor:

 

 

 

Photo: None

Komentari 0