15. studenoga 2012.

Visoke pete zaokružuju svaki styling

1/31

U potrazi za najnovijim parom cipela obavezno posjetite Privon.hr!

O ženama i cipelama mogla bi se napisati ljubavna priča dostojna Romea i Julije, i to s puno sretnijim završetkom. Posebna su kategorija cipele s visokim potpeticama - svaka žena sanja o ormaru prepunom cipela na petu u svakoj boji i nijansi. Kako ne biste propustile idealnu priliku da popunite svoj ormar za cipele, obavezno posjetite stranice najvećeg hrvatskog online shopping kluba Privona, gdje je upravo aktualna ponuda Floor cipela povoljnijih do 40%.

U ponudi su cipele prikladne za poslovni, dnevni look, ali i one za večernje izlaske. Mogu se naći modeli u svim bojama, od klasične crne, sive i bež do crvene, zelene, ružičaste i najpopularnije boje sezone kobaltno plave, no ono što je najvažnije je da svi modeli imaju visoku potpeticu.

 | Autor:

Dakle, ako i vi smatrate da vam uz svaku haljinu treba i odgovarajući par cipela, obavezno se uputite na Privon.hr i zavirite u ponudu Floor cipela. Ponuda je dostupna svim Privonovim članovima i to po cijenama sniženim do 40%. Ukoliko se još niste učlanili u Privon, svakako to učinite jer je članstvo besplatno i bez obaveze, a pogodnosti su brojne.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0