12. srpnja 2013.

Više od 200 hrvatskih recepata na jednom mjestu!

Nova aplikacija KuhajDomaće namijenjena je svim ljubiteljima hrvatske hrane, a dostupna je na 11 jezika.

Izdavačka kuća Styria, koja primarno posluje u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji, izradila je jedinstvenu mobilnu aplikaciju KuhajDomaće u koju su sabrani najbolji recepti zavodljive hrvatske kuhinje. Prvi je to put da se tradicionalna hrvatska jela istovremeno predstavljaju na svim kontinentima i velikom broju naroda.

Više od 200 recepata koje možete pronaći u 20 različitih kuharica prevedeno je na 10 svjetskih jezika koje govori preko četiri milijarde ljudi. To su engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, ruski, češki, poljski, japanski i kineski. Svi su recepti, naravno, dostupni i na hrvatskom jeziku, a njihov broj, kao i broj kuharica, stalno će se povećavati.

 | Autor: Pitate li se zašto jesti hrvatsko, dat ćemo vam vrlo jednostavan odgovor. On leži u bogatstvu hrvatske gastronomije koje malo koga ostavlja ravnodušnim jer se na malom prostoru sudaraju mediteranska i kontinentalna kuhinja što tvori savršen spoj. Svaki dio Hrvatske ima vlastitu kulinarsku tradiciju. Dok obroci u unutrašnjosti imaju sličnosti s austrougarskom pa čak i turskom kuhinjom, na Jadranu su jasno vidiljivi utjecaji antičke, ilirske, a kasnije I talijanske i francuske kuhinje. Upravo onaj mediteranski dio hrvatske prehrane odličan je za zdravlje jer čini dobro vašem srcu, ali i liniji. No, nećemo zakinuti niti gurmane kojima se, upravo zahvaljujući spoju morskih i kontinentalnih okusa, nude izvrsni recepti za jela od mesa te brojne neodoljive slastice. Sve to znaju i turisti koji dolaze u Hrvatsku I redovito su oduševljeni onime što im se na stolovima nudi.

Aplikacijom KuhajDomaće, dostupnoj za iPhone, iPad te Android telefone i tablet računala, Styria cijelom svijetu želi predstaviti najukusnija jela iz "male zemlje za veliki odmor". S obzirom da je na Zemlji više od 1,2 milijarde korisnika pametnih telefona i tableta, ne sumnjamo da ćemo mnoge uspjeti zainteresirati za zanimljive okuse Hrvatske.

Preuzmite aplikaciju besplatno:

Komentari 0