55 prikaza 11. listopada 2013.

VIP modna večer u XYZ Premium Fashion Storeu

1/15

U četvrtak 10. listopada u XYZ Premium Fashion Storeu u splitskom City Centeru one održan Live Fashion Event na kojem su premijerno predstavljene kolekcije za jesen/zimu 2013. nekih od najpoznatijih modnih brendova kao što su Armani Jeans, Boss, Burberry, Dsquared2, Just Cavalli, Marc Cain, Michael Kors, Pinko i brojnih drugih. U sklopu jedinstvene fashion večeri pripremljena je i posebna modna revija za VIP goste te održano live snimanje editorijala.

 | Autor:

Nove kolekcije odišu luksuzom i glamurom suvremenih metropola, a neke od glavnih karakteristika su savršena nosivost, bezvremenski stil i inovativne kombinacije tekstura. Splitska publika dobila je ekskluzivan uvid u nove modne trendove zahvaljujući XYZ Premium Fashion Storeu, koji na splitskoj i zagrebačkoj adresi donosi kolekcije poznatih imena iz svjetskih modnih prijestolnica te American Expressu, koji je na domaćem tržištu prisutan preko 40 godina i pruža mogućnost kupovanja na više od 55.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj.

 | Autor:

Uz poznata imena iz svijeta mode, u novim kolekcijama i shopping pogodnostima za VIP kupce uživali su i Marijana Batinić, Viktorija Đonlić Rađa, Marina Fernandez, Tomislav Čubelić, Nives Ivanković, Ana i Lucija Zanonović, Joško Čagalj Jole te Ana Čagalj.

 | Autor:

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0