23. siječnja 2016.

Versace za Jennifer Lopez potrošio 260.000 Swarovski kristala

Getty Images.
1/7

Sljedećih tri godine ova će diva nastupati u Vegasu, a za tri kostima koja će nositi u showu zaslužni su Versace i Swarovski

Nakon 20 godina karijere Jennifer Lopez pridružila se samoj kremi pjevača poput Celine Dion, Elvisa i Princa i nastupat će u Las Vegasu tri godine. Nije zaslužila ništa manje nakon multimilijunske karijere u kojoj ne samo da pjeva već ima i liniju parfema i odjeće. Nikada se nije bojala riskirati s modom pa tako nikada nećemo zaboraviti onaj Versace trenutak s dubokim dekolteom na dodjeli MTV-jevih nagrada, ovaj put odlučila se za istu modnu kuću. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Donatella Versace uz pomoć Roba Zangardia i Mariel Haenn nije štedila na šljokicama i upečatljivim komadima u kojima će pjevačica nastupati. "Ako je Jennifer po nečemu poznata onda je to glamur i time smo se vodili u dizajniranju" rekli su. Potrošili su čak dva mjeseca za odlična tri "looka" te oko 1400 sati rada. Jennifer će nositi 260.000 Swarovski kristala, te čak trideset metara lanaca napravljenih od kristala. Naravno, pjevačica izgleda savršeno!

Sve fotografije pogledajte u galeriji...

Komentari 0