21. kolovoza 2014.

VIDEO: Tko je sve sudjelovao u Ice Bucket izazovu?

Guliver Image/Getty Images.

U samo par dana internet su preplavile kratke snimke u kojima se zvijezde diljem svijeta polijevaju s kantom hladne vode i ledom u humanitarne svrhe. Jedan video je išao za drugim i nominirani su čak i oni za koje nikad ne bi rekli da će to učiniti, poput slavne glavne urednice američkog Voguea, Anne Wintour. Donosimo pregled najboljih videa Ice Bucket izazova iz modnog svijeta.

Definitivno najveće iznenađenje je bila Anna Wintour koja je prihvatila izazov za kojeg ju je nominirala manekenka Gisele Bundchen. Mnogi su rekli da je nemoguće da poznata urednica to učini, no Anna je i ovaj put iznenadila. 

Svjetski poznata manekenka Gisele Bundchen,koja je poznata po svom humanitarnom radu,  priključila se također ovom izazovu.

Poznati fotograf Mario Testino odgovorio je manekenki za izazov i plasirao svoj kratki video.

Otkačena manekenka Cara Delevigne zamolila je prijateljice koje su je zalile u kupaonici s većom količinom hladne vode.

Jedna od najuspješnijih manekenki Alessandra Ambrosio na svijet prihvatila je također ovaj izazov te se u seksi izdanju polila vodom na sred ulice uz znatiželjne poglede prolaznika.

Ni IN djevojka Kate Upton nije odbila ovaj zanimljiv izazov koje je izvela u dvorištu svog doma. 

Jednu od najsimpatičnijih reakcija imala je manekenka Behati Prinsloo koja je ovaj izazov izvela u pravoj kulerskoj kombinaciji.

Komentari 0