1/15

Vesela i slatka modna lutkica

daVida's je jedan od izlagača na Budi.IN Sajmu kreativnih detalja koji će se održati u zagrebačkom Centru Kaptol 9. i 10. veljače od 10 do 21 sat. Sretna, sjetna, raspjevana daVida's lutkica osnovni je motiv svestrane dizajnerice, ilustratorice i umjetnice.

 | Autor:

Diplomirana modna dizajnerica Andrea Cmrečki stoji iza jedinstvenog brenda daVida's. Nastao je 2010. godine potpuno neočekivano, a njezina prvotna ideja bila je da brend prati priču mama i kćer.

Andrea svoj brend od početka gradi s ljubavlju zbog čeka je odabir imena daVida's bio jednostavan. „Sve se vrti oko života (Vida loca – ludi život) i dva imena mojih najmilijih i puno ljubavi. Uz sami naziv brenda često stoji i natpis „Avec l'amour et la raison“ što znači da je sve nastalo s ljubavlju i razlogom“, objasnila je Andrea koja će sudjelovati i na Sajmu kreativnih detalja.

 | Autor:

Ova dizajnerica velika je kreativka čije stvaranje kreće od inspiracije, skice, ilustracije ili slike. Inspiriraju je priče iz djetinjstva ili sanjarenja, let u oblacima, sa zvijezdama, ljubavna pisma (obično nikada poslana), zaključane uspomene, francuske šansone. Andrejin motiv daVida's-ice je sretna, sjetna, vesela i raspjevana djevojčica koja nema usta i nos i na taj način dopušta svakoj osobi da ju vidi onako kako se sam osjeća tog trenutka.

Nakit izrađuje u malim serijama jer voli različitost a koristi dva materijala. Jedna vrsta su metalni medaljoni na ogrlici i narukvici ili kao broš s našivenim, a drugi tip nakita su ručno izrađene daVida's 3D lutkice koje se mogu se nositi kao ogrlice ili broševi.

 | Autor:

Zamišljen kao gift brend, daVida's obuhvaća široki asortiman od slika, ilustracija, nakita, porculanskih unikatnih lutkica, mirisnih i dekorativnih jastučića, jastučići za bebe i djecu sa zvončićem, dekica, ručnika do šalica, t-shirt majica za djevojčice i žene, torbi, suknjica, šalova. Cijene ovise o kvaliteti proizvoda, pa tako ogrlica s medaljonom i unikatna porculanska 3D lutkica na lančiću ili brošu koštaju 180 kuna.

U galeriji pogledajte daVida's proizvode…

Više o Budi.IN Sajmu kreativnih detalja saznajte ovdje.

Photo: None

Komentari 0