09. veljače 2016.

Versace dijeli ljubav: Lansirali su vlastite emotikone

Instagram.

Modna kuća Versace još jednom je dokazala da ide u korak s digitalnim vremenom lansirajući vlastitu aplikaciju i kolekciju s preslatkim emotikonima

U posljednje vrijeme kao da emotikoni govore i više od riječi, pa je bilo i pitanje vremena kada će svjetski poznati celebrityji i luksuzni dizajnerski brendovi početi smišljati vlastite verzije neodoljivih ikonica. Započelo je s Kimoji emotikonima Kim Kardashian, a sad, upravo pred Valentinovo, Versace je lansirao vlastiti set emotikona, kao i odgovarajuću kapsula kolekciju majici naziva Versace Shares Love.

Radi se o običnim T-shirt majicama kratkih rukava za muškarce i žene, ali po cijenama koje se kreću oko 700 dolara. No, srećom, barem je aplikacija besplatna. 
"Obožavam kako nova Versace Emoji aplikacija omogućuje svima da izraze i podijele svoje osjećaje", izjavila je dizajnerica kuće, Donatella Versace. "Vlastiti emotikon idealan je poklon za Valentinovo i jedva čekam stvarati nove kreacije s njima".

 | Autor: Versace Versace

Aplikacija je besplatna i dostupna za iOS i Android platforma, a u ulozi smajlija našao se poznati Medusa logo brenda. Prikazana kroz mnoštvo razigranih izraza i stilova, ikonom možete ukrasiti svoje fotografije ili stvoriti i vlastite originalne slike koristeći brojne naljepnice, pozadine, filtere i opciju dodavanja teksta. A uzevši u obzir da ovo nije prvi put da Versace koristi emotikone u visokoj modi - kolekcija modne kuće za jesen/zimu 2015. bila je potpuno inspirirana ovim ikonicama - sretni smo što Donatella ozbiljno razmišlja o digitalnoj generaciji.

Komentari 0