13. ožujka 2015.

Veliko sniženje u Argentum srebrnarnicama

1/7

U Argentum srebrnarnicama diljem zemlje u tijeku je akcija na cjelokupan asortiman. Srebrni nakit i nakit od čelika te medicinske naušnice sniženi su 50 %, satovi su na 40% dok se 25% odobrava na zlatni nakit i Zlatnike.

Efektan srebrni nakit u žutoj i crvenoj boji koji je najviše tražen posljednijih sezona savršeno pristaje svakoj puti, a poseban naglasak u ponudi srebrnarnica Argentum ovoga puta stavili su na artikle sa svetim motivima.

 | Autor:

Prepolovljene cijene u srebrnarnicama Argentum svakako su dodatni poticaj da iskoristite priliku i priuštite si i nekoliko komada nakita
odjednom, a koji ćete godinama moći s ponosom nositi i izgledati jednostavno prekrasno.

 | Autor:

Satovi poznatih brandova Jacques Lemans, Just Cavalli, Galliano, Sector, Slazenger, Girl Only i ostali, sada su po prosječnoj cjeni od 750,00 kuna, a garancija u trajanju od dvije godine svakako je dobar razlog da se nagradite jednim ultra modernim novim primjerkom.

 | Autor:

U galeriji koja slijedi pogledajte dio našeg asortimana i možda dobijete ideju koji primjerak nakita bi mogao savršeno upotpuniti Vašu kolekciju ili biti savršen dar Vama najbližim osobama.

 | Autor:

Akcija u Argentum srebrnarnicama vrijedi bez obzira na način plaćanja pa iskoristite priliku i posjetite nas na 50 lokacija u Hrvatskoj! U svim poslovnicama kupnja je moguća na šest rata bez kamata i naknada karticama najvažnijih banaka. Akcija ne uključuje zlatno vjenčano prstenje i traje od 11.3.2015. do 31.3.2015.

Komentari 0