1/22

Veliko finale u Zagrebu završilo Ultime Model Search

Ovoga vikenda u City Centeru one East održan je posljednji Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search. U potrazi za novim licima, tim Schwarzkopf Cro A Portera uspješno je obišao Zagreb, Split, Rijeku, Zadar i Osijek, a veliko finale cijele turneje održano je u Zagrebu.

U petak su izabrani posljednji finalisti, njih 31, koji su u subotu nosili svoju prvu reviju. Svojim nastupima podržale su ih Maja Šuput i Pamela Ramljak, a cijeli program vodila je Antonija Blaće

 | Autor:

U petak se na castingu u City Centeru one East okupio veliki broj mladih ljudi željnih karijere u modnom svijetu. Žiri u kojem su se nalazili Viktor Drago, Slađana Divjak, Iris Rajčić, Iva Jerković, Danijel Galić, Jasmina Kapetanović, Nikola Blažinčić i Magdalena Balenović odabrao je čak 31 finalista koji su cijelu subotu proveli sa stručnim timom Schwarzkopf Cro A Portera i pripremali se za svoj prvi izlazak na pistu.

 | Autor:

Za veliko finale odabran je poseban žiri u kojem su se nalazili Mirna Tumpa, direktorica marketinga Henkel Beauty care divizije, Marjana Filipović Grčić, glavna urednica Cosmopolitana, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, umjetnički direktor Schwarzkopf Cro A Portera Viktor Drago, manekenka Iris Rajčić, Iris Hazler iz Budi.ina, te dizajnerice Irina Car i Matija Vuica. Ovoga puta Matija je imala posljednju riječ te je izabrala čak dva pobjednika, Andreu Raspudić, koja će nositi njenu reviju na nadolazećem Schwarzkopf Cro A Porteru, te po prvi puta jednog dečka, Tvrtka Krpinu.

 | Autor:

Nakon šest tjedana turneja po gradovima i potraga za novim licima došla je svome kraju. Castinzi su iz vikenda u vikend uspješno održani u City Centeru one West u Zagrebu, City Centeru one u Splitu, Tower centru u Rijeci, Supernovi u Zadru, Portanovi Osijek, te ovoga vikenda u City Centeru one East u Zagrebu.

 | Autor:

Kroz šest vikenda se žiriju, u kojem se nalazio stručni tim Schwarzkopf Cro A Portera, pridruživao veliki broj renomiranih dizajnera, ovisno o gradu u kojem se casting održavao. U Splitu su to bili Neda Makjanić Kunić i Teo Perić, u Rijeci Manuel Maligec i Tatjana Pantoš, u Zadru Marija i Jurica Pirić iz Arilea, te Sandra Ledenko, u Osijeku Sonja Lamut, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić te Lidija Pihler Yuniku, a sada u Zagrebu Matija Vuica i Irina Car. Svi oni birali su svoje favorite i nova lica koja će na ovom Schwarzkopf Cro A Porteru nositi njihove revije te zakoračiti u svijet profesionalnih modela.

 | Autor:

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0