1/10

Velikim partyjem otvoren multibrand showroom Konceptich

Internetska shopping stranica www.konceptich.com, zagrebačke poduzetnice Ivane Rusan Ibrahimpašić i investitora Taurus Capitala, na kojoj je moguće pronaći čak 14 svjetskih fashion brandova, službeno je pokrenuta uz veliki party u utorak, 22. rujna 2015.

Osim što je kvalitetnu i zanimljivu ponudu kupcima učinila dostupnom putem internetske stranice, Ivana Rusan Ibrahimpašić otvorila je i fashion multibrand showroom Konceptich u zagrebačkoj Zavojnoj 8 pokraj Centra Kaptol. 

 

 

nbsp;

Brojni su posjetitelji na otvorenju mogli razgledati jesensko-zimske kolekcije odjeće, obuće i modnih dodataka za 2015./2016. godinu te obaviti i prvi shopping, a sve okupljene zabavljali su veseli momci iz Soul Fingersa.

 | Autor:

Među brojnim ljubiteljima mode, svoj savršeni Konceptich styling došla su potražiti i neka poznata lica poput Tihane Harapin Zalepugin, Viktora Drage, Petra Radojčića Bizze i Ive Šulentić.

Kako kaže Ivana Rusan Ibrahimpašić, prilikom stvaranja Koncepticha cilj joj je bio na jednome mjestu okupiti brojne svjetske brandove koji su djelomično ili uopće nisu prisutni na hrvatskom tržištu.

 | Autor:

Konceptich je prije svega osmišljen kao jedinstveno mjesto za internetsku kupnju, stoga smo i pokrenuli stranicu www.konceptich.com, kako bi svi diljem Hrvatske, regije, ali i šire, mogli u svega par klikova pronaći nešto drugačije, nešto čega možda kod njih nema. Showroom u zagrebačkoj Zavojnoj ulici je prirodni nastavak i zamislila sam ga kao mjesto gdje kupac može doći, isprobati i kupiti artikl, popiti kavu, sok, čaj, popričati s Konceptich teamom, uživati unatoč svakodnevnom životnom tempu i krojiti svoj modni izričaj”, ispričala je Ivana Rusan Ibrahimpašić, dodavši kako joj među predivnim fashion brandovima na tržištu nije bilo lako odabrati koje će uvrstiti u Konceptichevu ponudu, no naposljetku se odlučila za one s kojima je posebno “kliknula”.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Žene će zasigurno biti oduševljene ponudom talijanskog branda Imperial, muškarci će za sebe pronaći cipele s karakterom iz radionice britanskog Anthonyja Milesa, tu je i talijanski nakit Pretti Bijoux, poznati brandovi kao što su Superdry, G-Star RAW te talijanski proizvođači cipela Altramarea i Francesco Milano.

Naočale za one koji se vole isticati izrađuje tvrtka Fenz, a Ivana ih je dovela u svoj Konceptich, baš kao i talijanski Gabs koji proizvodi torbe, modni brand Please, talijanski brand ženske odjeće Miss Miss, zatim Loft 1, Canonicu 63 te Dancing monkey.

 | Autor: Grgur Žućko/PIXSELL Grgur Žućko/PIXSELL

Kako je pomno promišljala koje će svjetske brandove okupiti u Konceptichu te kako udovoljiti kupcu, Ivana Rusan Ibrahimpašić mnogo je pažnje posvetila i uređenju showrooma čije arhitektonsko rješenje potpisuje zagrebačka arhitektica Sandra Meštrović.

Više slika pogledaj u galeriji....

Photo: Grgur Žućko/PIXSELL

Komentari 0