1/11

Vedrana Mastela predstavila novu kampanju

Vedrana Mastela nakon nastupa u finalu Portanova Fashion Incubatora 2013. konceptualnim promišljanjem mode polako i sigurno osvaja sve poklonike avangardnog modnog izričaja. Uoči drugog predstavljanja na pisti Schwarzkopf Cro a Portera lansira kampanju za kolekciju AW 14/15 „The Sanest Days Are Mad“, kolekciju koja je bazirana na traperu, prozirnom muslinu i geometriziranim krojevima.

„The Sanest Days Are Mad“ nastavak je Mastelinog istraživanja prostora.

 | Autor:

Preokupacija njezinog rada ostaje otvaranje prostora između tijela i odjeće, ali ovog puta ne kroz perforacije kao u radu postavljenom na Portanova  Fashion Incubatoru, već kroz otvore i proreze geometrijski upisane na površini odjeće.

 | Autor:

Konceptom, svježom  idejom, elaboriranim krojevima i inovativnim promišljanjem tekstila Vedrana Mastela je u svega tri kolekcije upisala svoje ime i generaciju novog vala dizajnera poniklih s Portanova Fashion Incubatora, a koji stvaraju u ozračju modne avangarde. Promišljajući  vrijeme u kojem stvara, Vedrana Mastela ovom  kampanju utvrđuje vlastiti potpis koji odiše iznenađujuće mirno i zrelo za dizajnera čije nas najbolje kolekcije tek očekuju.

 | Autor:

Kampanja za kolekciju snimana je u Kockici, zgradi koja je zaštićena kao kulturno dobro Republike Hrvatske. Izgrađena je za sjedište Centralnog komiteta Saveza komunista Hrvatske 1968. godine u Zagrebu, a na temelju projekta arhitekta Ivana Vitića. Samu unutrašnjost zgrade uredili su mnogi umjetnici: Edo Murtić, Zlatko Prica, Stevan Luketić, Raoul Goldoni.

 | Autor:

U galeriji pogledajte više fotografija...

Photo: None

Komentari 0