1/7

Vanda Winter kao bajkovita princeza u eNVy room kampanji

Vanda Winter novo je zaštitno lice eNVy room kampanje za proljetnu kolekciju koja je ove jeseni prikazana na Perwoll Fashion.hr-u. eNVy room nas ovaj put odvodi u jedan sasvim nestvaran i čaroban svijet koji priziva sjećanja na bajke koje smo slušali i voljeli kao mali.

Snjeguljica, Snježna kraljica, Zlatokosa...samo su neke od asociacija koje opisuju ovu kampanju prikazanu kroz raskošne haljine iz modne kuće eNVy room. Bogata čipka, proljetne boje i ručno vezeni motivi cvijeća neke su od glavnih značajki ove kolekcije.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Ova je kolekcija prepuna boja. Kako bi dodatno naglasili taj kolorit dodan je element bajke prisutne kroz bijelu boju koja je ponegdje razbijena crvenim akcentom", objasnio je inspiraciju poznati fotograf Šime Eškinja.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović već dugi niz godina surađuju s lijepom glumicom, stoga ni ne iznenađuje njihova odluka da Vandu ovaj put uzmu kao zaštitno lice nove kampanje.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja „Vandu smo upoznali kada smo i ona i mi bili na početku karijere. Od tada bez prekida surađujemo. Ovo je logičan nastavak naše suradnje.“

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Pjevačica i glumica Vanda Winter oduešvila je širu publiku svojom ulogom u televizijskoj seriji "Stella", a njen elegantni i ženstveni stil na crvenom tepihu uvijek oduševljava. Za to je ujedno zaslušna i njihova dugogodišnja suradnja.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja „Dugogodišnja suradnja s eNVy roomom donijela mi je zanimljivu novu ulogu – ulogu modela u njihovoj kampanji. Iako u tome do sada nisam imala iskustva uživala sam, zabavila se i naučila specifična pravila jedne druge vrste seta", izjavila je Vanda.

 | Autor: Šime Eškinja Šime Eškinja Šminku potpisuje Sanja Agić, styling Lea Krpan, dok je za frizuru odgovorna Draška Topić.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije nove kolekcije brenda eNVy room...

Photo: Šime Eškinja

Komentari 0