13. svibnja 2014.

Uživajte u ljetu uz Karlovačko Laganini Radler

Poznata glumica Nataša Janjić Lokas i radijska voditeljica Ivana Mišerić potražile su predah od svakodnevnih obaveza i užurbanog stila života na Laganini tretmanu opuštanja u Allegra Wellness salonu. Nakon tretmana uživale su u Karlovačko Laganini Radleru – idealnom spoju svijetlog Karlovačkog piva i osvježavajućeg soka s okusom limete, cilantra (korijandera) i mirte.

Zašto Laganini? Zato što je Karlovačko Laganini Radler inspiriran Mediteranom, mediteranskim stilom života i filozofijom “polagano”, “pomalo” stoga je idealan za svakodnevno uživanje i opuštanje.

 | Autor:

''Za uživanje i opuštanje, nažalost, nemam puno vremena ali ga pokušavam ukrasti jer je važno odmoriti se i napuniti baterije'', rekla je Nataša te dodala: ''Uživam u masažama – one me najbolje opuštaju i zato je Laganini tretman idealan za mene. Također, opušta me pogled na more, uživanje na suncu i boravak u prirodi sa psom.''

 | Autor:

Ivana se, s druge strane, najbolje opušta tijekom vikenda: ''Subota i nedjelja su moji dani za opuštanje. Tada koristim vrijeme najbolje što znam: provodim ga s prijateljima, odmaram se, i uživam u finoj hrani i piću. Mislim da je važno uzeti predah od brzog načina života kojim većina nas živi – treba ponekad stati, opustiti se i uživati'', zaključila je Ivana.

 | Autor:

Tom filozofijom vodili su se i stručnjaci Karlovačke pivovare kada su radili na Karlovačko Laganini Radleru. Osim toga, nadahnuće su pronašli i u prirodi gdje se sve odvija u svom ritmu, ritmu koji daje dovoljno vremena i prostora za svaki detalj, pa se može reći: priroda je laganini. Karlovačko Laganini Radler spaja dva omiljena užitka, pitkost svijetlog piva  te poznate okuse i mirise Mediterana koji su prirodna nadopuna šumu valova, izležavanju na ležaljci, bezbrižnom drijemanju u hladovini primorskih borova... 

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0