1/19

Uz novu figuru, nova šminka i frizura uz 'Mršavimo zajedno'

Kandidatkinje projekta 'Mršavimo zdravo uz acai bobice' mama Lida i kćer Helena, na samom kraju projekta sudjelovale su u makeoveru napravljenom u suradnji s portalom Budi.IN. Kandidatkinje su bile oduševljene novim frizurama, profesionalnim make up-om i naravno svojom novom vitkijom linijom.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Lida i Helena rekle su nam kako se jako rijetko šminkaju i to obično rade za neke svečanije prilike. Obje koriste samo puder, korektor i maskaru jer ne vole tešku šminku. Prema njihovim željama, vizažistica i kolumnistica Bianka Žugelj nanijela im je laganiji make up.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

''Helena ima suho lice, dehidrirano iznutra pa joj preporučujem jaču hidratantnu kremu za zimu. Nanijela sam joj malo korektora kako bi joj prekrila nedostatke, zatim tekući puder i puder u prahu za matiranje. Preporučila bih joj prirodni puder jer takav najbolje odgovara mladoj koži. Nakon pudera u prahu Heleni sam nanijela rumenilo roskastih tonova koji najbolje odgovaraju mladenačkom tenu. S obzirom na to da se Helena ne šminka često, našminkala sam je svjetlijim sjenilom i smeđom maskarom koja je idealna za dnevni make up. Na usne sam joj nanijela lagano sjajilo i za kraj sam je savjetovala da s obzirom na svoje godine, ne pretjeruje sa šminkom i pazi koji puder koristi'', objasnila je vizažistica Bianka.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Vizažistica je pohvalila Lidino stanje kože, ali i naglasila da joj je koža lica ispod površine masna, a izvana suha pa bi je trebala tretirati kremama za mješovitu kožu. Lida je rekla kako ima problem s vidljivim kapilarama pa joj je Bianka nanijela podlogu, puder i korektor kako bi sakrila sitne nedostatke, a zatim je cijelo lice zamatirala puderom u prahu. Na oči joj je nanijela svjetlije sjenilo i smeđu maskaru, a cijeli 'look' zaokružila je neutralnim sjajilom. Lidi je Bianka savjetovala da crtu uz rub oka iscrtava smeđim sjenilom jer to izdužuje trepavice i zaokružuje cijelo oko.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Frizerka Jasmina Bulić Heleni je napomenula da svoju prirodno kovrčavu kosu mora redovito održavati i podšišavati njezine vrhove kako bi ostali zdravi. Kako Helena nije željela svečaniju frizuru, Jasmina joj je smirila i uredila kovrče kako bi ih dodatno istaknula. Lidinoj kosi trebalo je volumena i glamura pa ju je frizerka nakovrčala. Savjetovala joj je da podšiša vrhove kose i više pažnje posveti njezi kose s uljima kako bi joj vratila prirodan sjaj.

Više pročitajte na portalu Zdrava Krava

Photo: Jurica Galoić/Pixsell

Komentari 0