Uz novi Budi.IN Chic na dar dobivate wet n wild make-up proizvod!

Zvijezda broja je Helena Minić Matanić, očekuju vas fantastične modne i beauty priče i editorijali, 180 stranica čistog užitka za gledanje i čitanje

Drugi broj glossy magazina Budi.IN Chic od ponedjeljka, 21. ožujka, vas za 22 kune čeka na kioscima, a uz svaki primjerak na dar dobivate kozmetički proizvod wet n wild. Zvijezda broja je glumica Helena Minić Matanić, koja nam je otkrila da je sve podredila kćerkici Loli, koju je dobila u braku s našim poznatim redateljom Daliborom Matanićem.

 | Autor: Budi.In Chic Budi.In Chic

- Ne hodamo po perju, radimo sve što i drugi parovi, čak mislim da smo i malo dosadni u našem normalnom životu. I Dado i ja volimo kuhati, svatko radi što stigne. Dadi se sad dogodio vrhunac u karijeri i bilo bi sebično od mene upregnuti ga još i po kući - iskrena je Helena, koja za supruga kaže kao je beskrajno duhovit, inteligentan i pravi džentlmen.

 | Autor: Budi.In Chic Budi.In Chic

U Chicu vas očekuju intervjui sa našim poznatim snažnim ženama - Mirelom Priselac Remi i Ksenijom Urličić. Remi nam je otkrila po čemu je ipak tipično žensko, a Ksenija ispričala mnoge dogodovštine iz bogatog životnog iskustva. Donosimo shopping inspiracije za proljetne modne trendove, modne i beauty editorijale, analiziramo najskuplje kreme na tržištu i otkrivamo što se u njima nalazi da su baš tako skupe.

 | Autor: Budi.In Chic Budi.In Chic

Zavirili smo u prekrasnu vilu na Pantovčaku, koja je nevjerojatno dobar spoj dizajnerskog namještaja i predmeta s Hrelića.

 | Autor: Budi.In Chic Budi.In Chic

Tema broja su naši poznati modeli iz 70-ihi 80-ih koji se prisjećaju kako je to bilo baviti se modelingom u bivšoj državi...

Photo: Budi.In Chic

Komentari 0