Upoznajte prvu 100-godišnjakinju sa stranica Voguea

Britanski Vogue proslavio je 100. rođendan sa svojom stajliš vršnjakinjom...

Britanski Vogue ove godine slavi svoj 100. rođendan, a povodom toga u svibanjskom broju 'ugostili' su svoju vršnjakinju. Marjorie "Bo" Gilbert je 100-godišnja žena iz Walesa i zvijezda je najnovije kampanje koju je luksuzni brend Harvey Nichols kreirao upravo povodom rođendana modnog časopisa.

 | Autor: harvey nichols harvey nichols

"Osmislili smo kampanju koja reflektira poznati razigrani stav brenda Harvey Nichols, slaveći istovremeno 100. godišnjicu britanskog Voguea i stil u njegovoj cijelosti,"izjavio je kreativna direktorica brenda."Bila nam je posebna čast surađivati s Bo, ona je fantastična, samostalna dama koja utjelovljuje bezvremenski stil." U Valentino naočalama, Dries Van Noten kaputu, The Row hlačama, Victoria Beckham bluzi i Lanvinu, 100-godišnjakinja izgleda odlično.

"Ona živi sama i nikada ne izlazi iz kuće bez šminke," piše u njenoj biografiji. "Ja se definitivno ne oblačim za dečke," kaže simpatična starica. U videu otkrijte još pojedinosti o ovoj stajliš 100-godišnjakinji, i pogledajte kako je izgledalo snimanje.

Photo: harvey nichols

Komentari 0