22. svibnja 2012.

Umijeće ljetnog zavođenja

Nakon nedavnog otvorenja novog Parah storea u Zagrebu, ljetna kolekcija ove prestižne talijanske modne kuće specijalizirane za kupaći program i ekskluzivno donje rublje za žene i muškarce, nastavlja svojom bogatom ponudom intrigirati brojne poklonike Paraha koji uz ljetnu sezonu na pragu, upravo u Parahovim modelima traže svoj savršeni outfit za vruće ljetne dane.

 | Autor: Boje koje ovoga ljeta sugerira modna marka Parah su prvenstveno morsko plava, tirkizna i smaragdno zelena kao oceanske nijanse te narančasta, boja fuksije i ljubičasta kao nijanse sutona. Na tragu ovih kolorita u novoj ljetnoj kolekciji koju možete pronaći u našem Parah storeu, vrlo su popularni kupaći kostimi iz linije Conchiglia. U ovoj su liniji okamine morskih školjaka predstavljene kao inovativni dizajnerski elementi koji određuju liniju kupaćih kostima izrađenih u finoj mikrofibri,“ naglašava Iva Barulek, direktorica  tvrtke Markas d.o.o., zastupstva Paraha za Hrvatsku, Srbiju te Bosnu i Hercegovinu.

U Parah storeu u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici uz vrlo traženu liniju Conchiglia, također su u ponudi modeli iz linije La Mia Africa u kojoj prevladavaju boja pudera, siva i zelena, od izražajnih do neutralnih tonova, te tzv. Color Block Line – linija koju karakteriziraju geometrijski motivi i vrlo zanimljiva linija Liberty line.

Karakteristika ovog stila je dinamična, valovita linija, dekorativnost i asimetričnost. U njoj dominiraju oblici koji izgledaju kao da će oživjeti i izrastaju u forme poput biljaka, te se cjelokupna linija Liberty oslanja na umjetničke motive Secesije, odnosno Art Nouveaua.

 | Autor: „Kao i svake godine do sada, Parahov novi asortiman nije razočarao! Ovogodišnja ljetna kolekcija je takva da će doista svaka osviještena žena pronaći svoj omiljeni komad. Liniju Conchiglia preferiraju urbane žene, koje vole aktivan odmor i nesputanost a na odmoru ujedno žele odlično izgledati i biti zamijećene,“ naglašava Iva Barulek, te nastavlja „La mia Africa je pomalo više za žene koje istančanog ukusa, koje vole luksuz i najfinije materijale. Uz većinu kupaćih kostima iz ove linije, raspoloživi su i kaftani i haljine u 100% prirodnoj svili. Konačno, linija Liberty je omiljena među  ženama koje prate trendove, a koje su ujedno i umjetnički osviještene. U ponudi su jednodjelni kupaći kostimi, bikiniji s trokutićima, te bikiniji s pravim košaricama.“

Valja naglasiti i da su uz kupaći program u ponudi i Parah ručnici koji su univerzalni te se mogu kombinirati sa svim istaknutim linijama. A ovoljetni must-have modne kuće Parah također su i šarene ljetne narukvice s Parah logom, izrađene u makrame tehnici koje će se od početka lipnja, također moći nabaviti u Parah store-u na zagrebačkoj adresi Gundulićeva 13.

U galeriji detaljnije pogledajte novu kolekciju...

Komentari 0