Ulovi nove Hunter čizme!

Budite prvi koji će uloviti najtraženiji par Hunter Wellington čizama iz nove kolekcije proljeće-ljeto 2015. Požurite u Transport Footwear trgovine u Zagrebu i Splitu, te se upišite na listu čekanja. Broj pari je ograničen a sezona lova se otvara 21. ožujka!

Transport Footwear, generalni zastupnik i distributer najpoznatijih škotskih, ručno rađenih, gumenih  čizama  na svijetu – Hunter, najavljuje dolazak nove kolekcije proljeće-ljeto 2015. te otvara listu čekanja za najtraženiji model – originalne, visoke Wellington čizme s resama.

 | Autor:

Ovaj  model pravi je hit među trendsetericama i obožavateljicama Hunter čizama. Originalna Wellington čizma s prednje strane razigrana je resama u dva tona koje se mogu uredno pričvrstiti s dva remenčića ili pustiti da veselo plešu  oko noge. Elegantne i lepršave – nove Hunter čizme pristajat će  svakoj modnoj kombinaciji, ali pritom i najbolje zaštititi od nenadanih proljetnih pljuskova.

Ako želite da se jedan par Hunter Wellington čizama s resama nađe i u vašem ormaru, požurite u lov na svoj par. Upišite se na listu čekanja u Transport Footwear  trgovinama u Areni Zagreb, City Centru One East ili West, te City Centru One Split. Sezona lova na ograničenu seriju novih Hunterica počinje od 21. ožujka, a cijena para je 1.299 kuna.

Najs(p)retnije će ovog proljeća ponosno prošetati svoj trofejni ulov!

Photo: None

Komentari 0