25. listopada 2013.

Uličnom proslavom lansirana kolekcija Isabel Marant za H&M

1/7

U četvrtak 24. listopada poznati ljubitelji mode okupili su se u Parizu da proslave lansiranje kolekcije Isabel Marant pour H&M. U živoj gradskoj atmosferi prožetoj boemskom Marantinom energijom kolekcija je predstavljena u kinematografskom okruženju kao kombinacija slika, videosnimki i modela.

 | Autor:

Ovaj događaj vratio je goste poput Audrey Tautou, January Jones, Freide Pinto i mnogih drugih na pariške ulice u vrijeme ranih 90-ih, u doba kada je Isabel imala prvi nastup sa svojom eponimičkom linijom: bistroi, neonski znakovi, pizzerije, prodavaonice suvenira, prodavaonice namirnica, ulični prodavači i prolaznici koji opušteno uživaju u šetnji na zraku. 

 | Autor:

Kolekcija koja uključuje najlegendarnije komade njezine karijere predstavljena je u kinematografskom stilu sa slikama, videosnimkama i uličnim modelima koji otkrivaju svijet Isabel Marant. Budući da je Pariz sastavni dio njezinog stila, taj je grad bio prirodan izbor za proslavu lansiranja kolekcije 14. studenoga u otprilike 250 prodavaonica u cijelom svijetu i na internetu.

 | Autor:

"Željeli smo predstaviti kolekciju tako da djeluje stvarno i opušteno, a ne kao dio ekstravagancije crvenog tepiha: tako vidim svoj rad. Dizajniram za svakoga i neprestano me nadahnjuje svijet koji vidim oko sebe, tako da je bilo prirodno imati gradsko okruženje kao pozadinu događaja. I to je morao biti Pariz jer je taj grad dio moje DNK", izjavila je Isabel Marant.

 | Autor:

''Mislim da je jako uzbudljivo kada dizajner visoke mode napravi ovakvu suradnju i svoj dizajn približi svima. Odjeća je odlična i prestižna. Sigurna sam da će mnogo ljudi upravo ovu za kolekciju 14. studenog čekati u redu“, izjavila je January Jones.

 | Autor:

''Ovo je druga H&M dizajnerska suradnja koju sam posjetila. Smatram da je jako važno da se suradnja ostvari s dizajnerima koji su mladim djevojkama inspiracija, ali i da svim djevojkama koje poput mene vole kupovati u H&M –u odjeću ne čine samo lijepim i otmjenom već i pristupačnom“, izjavila je Freida Pinto.

 | Autor:

"Ulična proslava bila je savršen način pokretanja kolekcije koja zrači energijom opuštenog pariškog stila. Proslava je bila optimistična i realna: odraz nadarenosti Isabel Marant za gradsku profinjenost i boemski stil. Mislim da kolekcija za žene, muškarce i tinejdžere sadrži njezin duh i nadam se da će kupci biti uzbuđeni koliko i mi zbog njezinog lansiranja", izjavila je Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica u H&M-u.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Komentari 0