22. veljače 2013.

Ubrzo počinje 21. Schwarzkopf Cro-A-Porter

1/8

Od ove sezone, kompanija Schwarzkopf & Henkel i najdugovječniji vodeći modni događaj u Hrvatskoj, Cro-A-Porter udružili su svoje snage u Schwarzkopf Cro-A-Porter. Osim najnovijih modnih trendova predstavit će se i najnoviji trendovi za njegu, bojenje i styling kose. Schwarzkopf Cro-A- Porter održati će se od 3.do 6.travnja na lokaciji galerije Lauba.

 | Autor: Prošlo je 115 godina otkako je kemičar Hans Schwarzkopf vodio svoju drogeriju u Berlinu. Danas Schwarzkopf – jedan od najjačih brandova matične kompanije Henkel – pokriva sve proizvode u kategorijama boja za kosu, te njege i stylinga kose.  Zahvaljujući svom nevjerojatnom rastu kroz godine, Schwarzkopf pripada liderima na tržištu, te diktira trendove u kozmetičkom svijetu. Visoko učinkoviti Schwarzkopf brandovi, među kojima su Palette, Schauma, Gliss, Taft, got2b… sadrže vrhunske sastojke i garantiraju pouzdano visoku kvalitetu. Uvijek aktivan, Schwarzkopf unaprjeđuje tržište kroz tehnološki napredak i inovacije.

 | Autor: S druge strane, Cro-A-Porter već godinama diktira standarde dizajna i diže modnu ljestvicu u Hrvatskoj. Već  deset godina vrhunski modni događaji, čarobne kreacije i svjetski poznati top modeli predstavljaju se na Cro-A-Porter modnoj pisti. Kroz dvadeset  vrhunskih modnih sezona do sada mnoga etablirana imena na hrvatskoj modnoj sceni učvrstila su svoj status, a ujedno se i izgradila nova klasa mladih i inovativnih dizajnera čije su kreacije postale zaštitni znak ne samo domaćih, nego i međunarodnih zvijezda.  Entuzijazam, inovativnost i naporan rad učinili su Cro-A-Porter okosnicom mode i dizajna u Hrvatskoj.

Kako su moda i kozmetika usko vezane jedna uz drugu, Schwarzkopf i Cro-A-Porter u novoj sezoni kreću sa suradnjom i izgradnjom sveobuhvatne stilske priče. Osim predstavljanja najnovijih modnih trendova prikazat će se i najnoviji trendovi za kosu, te se od sljedećeg Schwarzkopf Cro-A-Portera može očekivati mnogo iznenađenja i novih kozmetičko – modnih pustolovina.

Schwarzkopf Cro-A-Porter za sve zaljubljenike u modu i kozmetiku željne najnovijih trendova otvara vrata od 3. do 6.travnja 2013. u Zagrebu, u Kući za ljude i umjetnost  Lauba, a u međuvremenu svi zainteresirani mogu događanja pratiti na Facebooku na Schwarzkopf i Cro-a-Porter stranicama. Posjetitelji i svi zainteresirani imati će priliku vidjeti i uživati u najnovijim trendovima iz modnog i kozmetičkog svijeta, ujedinjenima u jedinstvenu priču koju donosi Schwarzkopf Cro-A-Porter.

 | Autor: Zagreb će tokom četiri dana na pisti Schwarzkopf Cro-A-Portera ugostiti brojna imena domaće modne scene te goste iz svjetskog modnog centra Berlina - Ivan Mann i Henning Linge. MAK s Teom Perićem, Matija Vuica, Borna&Fils, Hippy Garden, Boris Pavlin, Linea Exclusive, Lokomotiva, Luka, Arileo, Sonja Lamut, Jet Lag, Ivan Ledenko, Spirit by T.B., DIORALOP, Etna maar, XD Xenia Design, Madame demode & Tamara Bombardelli, Ivona Martinko, Jelena Aleksić, Elfs i Zigman domaća su dizajnerska imena koja svojim snažnim modnim potpisom iz sezone u sezonu redovito oduševljavaju publiku i modnu struku. Za dozu novog modnog punjenja adrenalinom, Schwarzkopf Cro-A-Porter ove sezone predstavlja nova modna imena - pomno odabrane pobjednike s pista Modnog inkubatora (Tatjana Pantoš), Modnog ormara (Damir Begović) te talentirani Ivan Badanjak i Marija Pinjuh koji će zasigurno privući pažnju u vremenima koja dolaze! Početak ovosezonskih aktivnosti obilježen je velikim modnim snimanjem na kojem su u ulozi modela nastupili sami dizajneri, te se predstavili u novom svijetlu.

 | Autor: ''Nova i svježa energija, ključni su faktor svake nove sezone projekta Cro-A-Porter koji u vječitoj utrci s vlastitim napretkom postavlja ljestvicu sve više i više! Uz snažnog partnera kao što je Schwarzkopf, ušli smo u novo doba koje će promijeniti na bolje način poslovanja i funkcioniranje cjelokupnemodne  scene. S 21. sezonom, vrijeme je da domaća moda odraste!", izjavio je art direktor i producent Schwarzkopf Cro-A-Portera, Viktor Drago.

Komentari 0