U Zagrebu premijerno predstavljen novi BMW X5

U Zagrebu je u četvrtak 14. studenog održana svečana premijera novog X5, treće generacija BMW-ovog najuspješnijeg SAV-a. Na eventu u prostorijama tvrtke Tomić & Co., generalnog zastupnika za BMW i MINI vozila za Hrvatsku, okupilo se preko nekoliko stotina gostiju, uzvanika i ljubitelja marke BMW.

 | Autor:

Model X5, utemeljitelj segmenta SAV vozila (Sports Activity Vehicle) i globalni tržišni lider u svojoj klasi, postavio je iznova nove standarde u moćnom dizajnu, luksuznoj i nenadmašnoj prostranosti, sveobuhvatnoj svestranosti i učinkovitom zadovoljstvu u vožnji. Od trenutka predstavljanja na tržištu, ovaj moćni BMW-ov SAV bit će raspoloživ sa šestcilindričnim turbodizelskim motorom u modelu 30d, osamcilindričnim turbobenzinskim motorom u modelu 50i  i šestcilindričnim turbodizelskim motorom s tri turbo punjača u modelu X5 M50d.  

 | Autor:

Ulazni model s dizelskim motorom je xDrive 30d (190kW / 258KS) i dostupan je od 615.672 kn, dok ponuda modela s benzinskim motorom trenutno počinje s x Drive50i (330kW / 450KS). Njegova cijena počinje od 860.711 kn. U cijenu navedenih vozila uključeni su PDV i posebni porez.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0