U Zagrebu otvorena zlatarnica Prahir

U samom centru Zagreba otvorena je prva specijalizirana prodavaonica vjenčanog i zaručničkog prstenja u Hrvatskoj, Prahir zlatarnica. Nakon 17 godina iskustva u proizvodnji vjenčanog i zaručničkog prstenja te uspjeha na domaćem i inozemnom tržištu, Tomislav i Hrvoje Prahir, predstavljaju Prahir studio.

,,Naša strategija bila je specijalizirati se za proizvodnju vjenčanog i zaručničkog prstenja stoga smo u tom segmentu izuzetno angažirani. Otvaranje specijaliziranog studija logičan je nastavak našeg višegodišnjeg iskustva i razvoja naše tvrtke'', tijekom otvorenja je istaknuo Tomislav Prahir.

 | Autor:

Prahir zlatarnica, studio je gdje će se uz individualni pristup i savjet profesionalca, parovima omogućiti da lakše odaberu savršeno prstenje u terminu koji je rezerviran samo za njih. Moderni mladenci koji žele da njihov vjenčani nakit bude kvalitetan, jednostavan, a istovremeno i moderan, velik izbor prstenja i stručni savjet tima Prahir od sada mogu potražiti u samom središtu Zagreba, u Ilici 43. Osim vjenčanog i zaručničkog prstenja u Prahir zlatarnici možete pronaći i ostali zlatni nakit te prstenje ukrašeno cirkonima, ali i pravim briljantima. Otvorenje je vodila Renata Sopek, poznata TV voditeljica i autorica programa ''U dobroj formi''.

 | Autor:

,,Suradnja s timom zlatarnice Prahir posebno me veseli jer autori i proizvođači ovog hrvatskog proizvoda, oduševljavaju me novim, prekrasnim komadima nakita, a posebno mi je drago da su izrađeni u Hrvatskoj '', rekla je Renata Sopek.

 | Autor:

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0