1/17

U Parizu vladaju neki čudni trendovi - IN je estetika ružnoće

Trećega dana pariškog Tjedna mode Goran Čižmešija naletio je na poznate fashionistice te malo popričao sa suprugom Olivije Palermo, Johannesom Hueblom

Ove je godine na ulicama Pariza neka čudna moda, kombiniraju se hudice i bunde, kao da vlada neka estetika ružnoće. Možda nam samo treba neko vrijeme da se priviknemo - kaže naš posebni street style izvjestitelj iz Pariza, Goran Čižmešija. Trećeg dana najpoznatijeg modnog tjedna na svijetu, vladala je uobičajena gužva, fotografi i znatiželjnici spremno su čekali su zvijezde, modne urednice, blogerice.
Posebna je gužva vladala oko revija Balmaina i Diora. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

- Dok smo svi čekali njegovu poznatu suprugu Oliviju Palermo, on nam je dobacio "uzalud čekate, nema Olivije" - priča Čižmešija te dodaje da se za uspomenu fotkao s Johannesom Hueblom, a mnogi su mu fanovi njegovog rada na Facebooku napisali kako je on čak i veća faca od Olivije. Inače, Olivia je bila toliko oduševljena Čižmešijinom fotkom nastalom prije par godina da je tu fotografiju dugo držala kao profilnu fotku na svom službenom FB profilu. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Među mnogim poznatim modnim facama, Čižmešija je naletio i na srpsku blogericu Tamaru Kalinić (The Glam And Glitter), koja godinama živi u Londonu. Kaput od brušene kože fantastično je uparila s klasičnim Chanel balerinkama. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Bila je i velika gužva oko Lene Perminove, koja se za Diorovu reviju odjenula kreacije toga brenda. Za koje su se outfite odlučile ostale fashionistice, pogledajte u galeriji. 

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0