U novu sezonu s nakitom zlatarnice Prahir

Zlatarnica Prahir uvijek iznenađuje novim komadima nakita, sjajem novih kolekcija, stavljajući stil i kvalitetu uvijek na vrh svojih prioriteta, da bi zadovoljili svoje klijente.

 | Autor:

Stručnjaci za zlato i srebro iz zlatarnice Prahir osigurali su da i u ovu sezonu uđete sa stilom, a svoju sposobnost uvijek nadopunjuju edukacijama neizbježnim za držanje koraka s novim trendovima. S prstenjem od 14 karatnog zlata zasjat će svaka odjevna kombinacija. Prstenje je ukrašeno cirkonima ili izrađeno miješanjem žutog i bijelog zlata, čime još više možete istaknuti svoju osobnost.

 | Autor:

Ovo prstenje savršeno se nadopunjuje s naušnicama od žutog 14 karatnog zlata. U obliku kockastih kavezića, čuvaju nefiksirani cirkon, koji će zasjati svakim vašim pokretom. Ljubitelje srebra oduševit će jednostavnost i elegancija srebrne narukvice koja asocira na mrežu isprepletenu od užeta. Metalni elementi u cijelosti su izrađeni od srebra, a tkanina je proizvedena od originalnih niti Laurexa koji ne izaziva alergiju te ne gubi boju s vremenom. Ogrlica izrađena od 14 karatnog bijelog zlata ukrašena riječnim kultiviranim biserom i cirkonom, obavit će svaki vrat stilom. 

 | Autor:

Nakit se može pronaći u poslovnicama zlatarnice Prahir na sljedećim adresama: Ilica 43, Zagreb; Zagrebačka 57, Velika Gorica te Zagrebačka 56, Velika Gorica.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0