Trikovi uz koje ćeš UVIJEK izgledati opasno dobro!

Jesi li spremna za pravi modni izazov? Ukoliko nisi pravo je vrijeme da to učiniš i uz to doznaš tajne modnih insajdera uz koje ćeš zablistati ovoga ljeta

Jesi li ikada riješavala modni kviz? Ako nisi uskoro ćeš imati priliku jer su ti DOVE i  miss7 u suradnji s domaćim dizajnerima pripremili kviz znanja i brzine. Prije nego kreneš u ovu avanturu svakako pogledaj video u kojem te dizajneri vode na mjesta koja inače čuvaju za sebe – u svoje modne radionice u kojima nastaju čarobni modni komadi. Tamo te čekaju odgovori na sva pitanja. I  onda , ako budeš jedna od čak šest sretnica, dogovaramo ti dejt s Vjekom i Nikicom iz eNVy Rooma, Ivanom Aldukom i Martinom Tutić iz LuLu Couture koji će ti otkloniti sve modne dileme i opskrbiti te modnim komadima za ljeto. 
I znaš što, prije toga pripremili smo za tebe nekoliko jednostavnih modnih pravila uz koje ćeš uvijek izgledati stylish. Ups, nismo mi – modni dizajneri su. 

VJEKO I NIKICA - ENVY ROOM

"Cure, nema modnih pravila! Naše modno pravilo je da pravila nema. Uvijek nosite ono što vam srce kaže." 

 | Autor:

IVAN ALDUK - ALDUK

"Ono što vam izvuče mali osmijeh u kutu usana kada odjenete haljinu ili neki drugi predmet, e tada znate da je to to i to je moje jedino modno pravilo."

 | Autor:

MARTINA TUTIĆ - LULU COUTURE

"Missice, budite svoje - to je ono najvažnije! Mislim da je važno dobro i ugodno se osjećati u onome što nosiš, zračiti zadovoljstvom i samopouzdanjem."

 | Autor:

 

Photo: None

Komentari 0