1/30

Trendovi vjenčanica - zavodljiva leđa i profinjena čipka

Na nedavno održanoj modnoj reviji u Wedding Cityju posjetitelji su uživali u najnovijim kolekcijama vjenčanica, svečanih haljina i muških odijela te opreme za klencerice.

Reviju su otvorile spektakularne vječanice svjetski poznatog brenda Demetrios koji osluškuje modne ukuse mladenki i stvara bajkovite kreacije za svačiji ukus. Nakon Demetriosa svojim vjenčanicama i svečanim haljinama publiku je zadivila Vesna Sposa pokazujući tek djelić bogate ponude koju nudi ta renomirana modna kuća.

 | Autor:

Slijedila je kolekcija Ana Milani, ekskluzivnog brenda čiju produkciju zajedno s talijanskim partnerima potpisuje Wedding City, a koja je oduševila savršenim krojevima i probranim materijalima. Ništa manji uspjeh nisu postigle ni svečane haljine Festamo  te Weddingova muška odijela, a posebno oduševljenje izazvale su prekrasne djevojčice u raskošnoj opremi za klencerice. Ovaj modni događaj zatvorio je Boris Banović predstavljanjem svoje prve kolekcije vjenčanica koju je dizajnirao specijalno za Wedding City te zanosnom večernjom haljinom i muškim odijelima koji su najava njegove velike revije koju priprema za nadolazeći Fashion.hr.

 | Autor:

Mladenkama koje će tijekom slijedećih godinu dana uploviti u bračne vode dizajneri nude doista velik izbor modela – od raskošnih krinolina do zavodljivih uskih vjenčanica. Svjetlucavi kristalići još su uvijek na sceni, ali mnogo manje nego predhodnih sezona, a svoje mjesto su ustupili maštovitim uzorcima čipke koja na nekim kreacijama djeluje moderno, a na nekima priziva romantiku minulih vremena. Sedamdesete su doživjele svoj veliki povratak i u vjenčanicama pa će mladenke rado nositi modele koje krase jednostavne, romantične siluete i koji naglašavaju profinjenu ženstvenost.  Leđa još uvijek vode borbu za prevlast nad dekolteima pa je na mnogim modelima upravo taj dio vjenčanice onaj koji ostavlja bez daha.

 | Autor:

Inovativnost u materijalima pokazao je Boris Banović i opravdao status zvijezde večeri jer je njegova vjenčanica od scube ukrašena golemom mašnom pobrala ovacije i zasigurno će biti miljenica budućih mladenki koje žele izgledati posebno.

Više slika pogledaj u galeriji....

Photo: None

Komentari 0