1/12

Trendi narukvice koje donose sreću

Tim kreativaca na čelu s dizajnericom Katarinom Radnić stoji iza popularnih narukvica Borboleta koje sve češće možemo vidjeti na zapešćima ljubiteljica mode. Male, decentne, a ipak efektne narukvice uklapaju se u svačiji stil, a čak donose i sreću. Ekskluzivno za čitatelje Budi.IN-a kreirana je limitirana kolekcija insprirana Oscarima.

 | Autor: Anto Magzan/ PIXSELL Anto Magzan/ PIXSELL „Projekt Borbolete osmišljao se i razvijao posljednje dvije godine, budući da nam je ideja bila stvoriti liniju svakodnevnih srećonoša koje imaju svoju priču i koje se detaljima prilagođavaju sezoni. Tako smo i sklopili suradnju s Katarinom te stvorili zajednički projekt“, objasnili su iz trgovine Nicolas Joaillerie.

 | Autor: Anto Magzan/ PIXSELL Anto Magzan/ PIXSELL Prima linija izašla je na tržište krajem prošle godine i to sa zimskom kolekcijom. Svaka narukvica izrađuje se ručno, a od materijala koristi se svileni ili gumirani konac, poludrago kamenje i pozlaćeni detalji. Zaštitni znak Borboleti brenda je pozlaćeni leptir, što ujedno i naziv brenda znači na portugalskom.

„U ponudi brenda zasad se nalaze samo narukvice, za žene i djecu, a sastoji se od nekoliko linija: srećonoše, narukvice prijateljstva i narukvice s filmskim citatima, dok za ljetnu kolekciju, sredinom ožujka, stiže i prva linija lančića. Cijene se kreću od 85 do 270 kn.

 | Autor: Anto Magzan/ PIXSELL Anto Magzan/ PIXSELL Borboleta narukvice osvojile su i mnoge poznate dame hrvatskog javnost života, kao što su Tatjana Dragović, Severina, Emina Šokota, Jasmina Bagarić i mnoge druge. Kreativni tim izrađuje i narukvice po narudžbi – tako je trenutno u izradi model s dijamantima. Posebno popularne su i one s imenima djece i s posebnim detaljima.

 | Autor: Anto Magzan/ PIXSELL Anto Magzan/ PIXSELL

Limitirana kolekcija samo za čitatelje Budi.IN-a

Budi.IN ekskluzivno za svoje čitatelje u vrijeme dodjele najprestižnijih filmskih akademskih nagrada Oscara u svojoj promotivnoj akciji predstavlja Borboleta narukvice s četiri slavna citata iz Oscarom nagrađivanih filmova.

„Frankly my dear, I don't give a damn“ nezaboravnog Rhett Butlera iz remek djela Zameo ih vjetar, „We'll always have Paris“ kojom je generacije i generacije osvajao Rick Blaine u Casablanci, „After all, tomorrow is another day“, legendarne rečenice Scarlett O'Hare, kao i najpoznatije ljubavne izjave, koja je s Titanicom obišla svijet „Jack:Where to miss? Rose: To the stars.“

Naručite svoj primjerak iz ekskluzivne kolekcije!

Limitirana i ekskluzivna kolekcija Borboleta narukvica s gumiranim koncem i filmskim citatima možete naručiti putem broja 0800 4323, po cijeni od 119 kn. Nemojte propustiti svoju priliku jer akcija limitirane kolekcije izrađene za Budi.IN traje svega dva tjedna.

U galeriji detaljnije pogledajte trendi Borboleta narukvice...

Više o samoj akciji saznajte ovdje.

Photo: Anto Magzan/ PIXSELL

Komentari 0