1/19

Reebook predstavlja novu trendi kolekciju

Udobnost, atraktivnost, moderan dizajn i funkcionalni materijali ključne su odlike nove Reebok kolekcije za proljeće/ljeto 2013!

 | Autor: Trčanje, hodanje, aerobic, fitness, yoga ili ples? Bez obzira na vrstu sportskih aktivnosti, Reebok kolekcija za proljeće/ljeto 2013. savršeno će odgovoriti na sve vaše potrebe!

Bilo da se profesionalno ili rekreativno bavite sportom, plijenit ćete pozornost u trendi kreacijama iz nove kolekcije, koje se odlikuju inovativnim materijalima, jarkim bojama i modernim dizajnom. U specijaliziranim linijama Training, Running, Walking te posebnoj kolekciji Classic, Reebok želi promijeniti način na koji ljudi doživljavaju sport, stavljajući u prvi plan strast i slobodu prilikom kretanja.

 | Autor: Kolekcija Reebok Classic predstavlja bogatu tradiciju brenda, stavljajući naglasak na retro modele, poput legendarnog Classic Leather. Predstavljen gotovo desetljeće prije nego što su tenisice za trčanje postale „pretjerano tehničke“, Classic Leather model je i danas sinonim za bezvremenski dizajn. U ovoj kolekciji dostupan je u više različitih boja i materijala.

 | Autor: Ženskoj fitness odjeći pristupljeno je s potpuno novog stajališta, u čemu se posebno ističe Reebok ShapeWear linija. I dok pomaže u oblikovanju glatke ženske figure i podizanju osjećaja samopouzdanja, istovremeno osigurava potpunu okretnost u svakom trenu i maksimalan fokus na problematična područja iznad i ispod struka. Na taj način svakoj je ženi omogućeno da slavi svoje obline.

 | Autor: Training, Running i Walking linije osmišljene su tako da odgovaraju na posebne zahtjeve svake pojedine aktivnosti. Training kolekcija stavlja fokus na prilagođenu odjeću od rastezljivih tkanina, koje pružaju potpunu slobodu kretanja te umanjuju utjecaj sile trenja, pružajući udobnost u svim uvjetima.

 | Autor: Sve trkačice oduševit će se prilagođenim modelima obuće iz Running kolekcije, koja stavlja naglasak na raznolikosti, dinamičnost i vjeru koji trkači utjelovljuju. Cjelokupna kolekcija osmišljena je kako bi odgovorila na vrsne zahtjeve u svim uvjetima i kod svih vrsta trčanja.

 | Autor: Za razliku od trčanja, hodanje ima raznolik utjecaj na nogu, zbog čega je osmišljena posebna tehnologija za kreiranje prigodne obuće. Zbog prilagođenosti anatomskim potrebama prilikom hodanja, mehanički utjecaj je ublažen, osiguravajući stabilnu potporu i fleksibilnost.

 | Autor: Ženski casual modeli tenisica ističu se sportskom elegancijom i šarenilom boja te će vam pomoći da lijepo upotpunite vaš sportski styling. Uz popularne casual modele, Reebok je kreirao i trendi obuću za plesne treninge, namijenjenu svim urbanim i kreativnim plesačicama.

 | Autor: U galeriji detaljnije pogledajte novu Reebok kolekciju...

Photo: None

Komentari 0