Trendi dioptrijske naočale za ovu sezonu

Dioptrijske naočale su medicinski proizvod koji se upotrebljava za ispravljanje optičkih pogrešaka vida, međutim one su ujedno i vrlo bitan ukras na licu. Ispravan odabir okvira koji pristaju vašem obliku lica mogu obogatiti stilski dojam i prekriti male nedostatke.

Vogue

 | Autor:

Nježna ženstvena kolekcija Voguea utjelovljena je u liniji Style Blooms koja odražava romantičan duh i prirodnost. Klasičan i profinjen, ovaj okvir odražava svevremenski stil i procvat prirode. Prepoznatljiv po mekanim i ženstvenim linijama, ovaj dioptrijski model savršen je za mlađe sofisticirane žene, koje paze na najrafiniranije detalje. Upravo su detalji ono što ove naočale čini idealnima za žene kojima je namijenjena kolekcija - retro profil acetatnog prednjeg dijela obogaćen je dubinskim sjajem mliječnih nijansi nadahnutih prirodom kao i svježim skupocjenim detaljem cvijeta na ručkicama kod zgloba. Ovaj model dostupan je i u širokom izboru boja kao što su crna, tamna havana i mliječna ljubičasta dubokog sjaja za prednji dio u kombinaciji s kukuruzno plavom na ručkicama, mliječna smeđa dubokog sjaja za prednji dio sa smeđim ručkicama te tamnocrvena.

 | Autor:

Ovaj acetatni dioptrijski model osmišljen je za mladu, dinamičnu i modno osviještenu ženu koja brine o stilu i kvaliteti modnih dodataka. Njegov mačkasti oblik donosi dašak nepogrešivog suvremenog glamuroznog stila. Acetatni prednji dio dodatno je obogaćen sjajnom elegantnom metalnom kapljicom smještenom uz sam zglob, za neočekivan ali nježan svjetlosni efekt što ovaj okvir čini idealnim odabirom za moderan i dinamičan modni izričaj. Dostupan je i u širokom spektru modernih i originalnih boja poput crne, tamne havane, providne ružičaste za prednji dio u kombinaciji s tamnocrvenim ručkicama, providne ljubičaste za prednji dio u kombinaciji s ljubičastim ručkicama te providne zelene za prednji dio u kombinaciji s crnim ručkicama.

Versace

 | Autor:

Nadahnuta Versaceovom kolekcijom nakita, nova kolekcija Icon Stones kombinira iznimnu ženstvenost i senzualnost u igri odvažnih i izazovnih kontrasta. Mekane linije, veliki okviri, legendarni motivi poput meduze na ručkicama, koja se sada multiplicira i dodatno ističe kišom kristala, donose nov i u svakom pogledu poseban efekt. Ovu novu kolekciju idealno nadopunjuje ekskluzivna torbica koja je i izvanredna ideja za poklon.

 | Autor:

Četvrtasti ali mekani profil ovih acetatnih dioptrijskih okvira krasi legendarni detalj meduze, ponovljen tri puta na svakoj ručkici i ukrašen s 96 kristala. Zahvaljujući jedinstvenom spoju odvažnosti i sofisticiranosti, ovaj bi model mogao ući u legendu. Dostupan je u širokoj paleti boja od crne, preko havane, crnoljubičaste i crvene do žuto-crne kombinacije te uključuje i ekskluzivnu torbicu izrađenu samo za ovu kolekciju.

Persol

 | Autor:

Četvrtasti model odvažnog profila nadahnut Persolovim povijesnim arhivom. Trodimenzionalni efekt debelog okvira daje ovim naočalama posebnu osobnost i autentičnost. Taktilna kvaliteta nježno zaobljenih rubova dodatno je naglašena nijansama u prošaranoj boji meda i havane obogaćenih završnim efektom «starine». Stilski detalji tipični za marku poput metalne strelice i ručkica Meflecto također krase ovaj elegantan muški model. Dostupan je i u novoj vintage nijansi: u boji meda.

 | Autor:

Izvanredna intuicija koja je dovela do osmišljavanja linije Reflex, nadahnute slavnim starinskim kamerama, ovim novim dioptrijskim modelom zakoračila je na novu razinu. Retro-dizajn okvira reinterpretiran je harmoničnom kombinacijom acetata i metala koja donosi otmjen i moderan izgled. S prepoznatljivom Persolovom strelicom na zglobovima i na mostu, ovaj je model dostupan u 2 različita kalibra kako bi bio prikladan za različite oblike lica. Ponudu zaokružuju dvije nove opcije boja – blijedožuta havana i bež. 

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije, a cijene predloženih modela su na upit...

Photo: None

Komentari 0