Tražite torbu koja će pristajati na sve? Rješenje je jednostavno

''Sitnice mi boje život. Sitnice su sreća. Zato ja volim male stvari. I velike torbe.'' Ivo Andrić

Zadnjih godina velike kožne torbe zaslužuju titulu kraljica u svakodnevnoj ženskoj upotrebi. Sve veći dizajni kao da nude sigurnost koju traži sve veći broj žena. Mini torbice ne izostaju, njihovo hit vrijeme slijedi s dolaskom toplijih dana.

Velike klasične torbe

Torbe u koje stanu knjige, rokovnici, mali kišobran, bočica vode, kozmetika i još štošta već nekoliko godina dobri su saveznici mnogih žena. Velike elegantne torbe uspjele su istisnuti srednjoškolske ruksake i već nekoliko godina trend su koji žene počinju nositi u srednjoj školi. Odrastanjem, ljubav uglavnom ostaje, a sadržaj se promijeni.                           

Najčešće viđene su klasične crne ili smeđe torbe koje se mogu kombinirati na različite kombinacije, bilo s trapericama ili suknjama, na trendi tenisice ili poslovne cipele.

Velike torbe živih boja

Svaki jednostavniji outfit u crnoj, sivoj ili bijeloj boji postaje atraktivniji s upečatljivom bojom torbe. Velike torbe u crvenoj boji odličan su izbor za svaku ženu koja voli jednostavan look, a želi naglasiti svoju ženstvenost. Stilisti napominju da ih možete nositi i na kontrastne kombinacije pri čemu će posebno doći do izražaja.

Kožne torbe u bojama praktične su za dnevni, poslovni ili večernji stil.

Mini vesele torbice

S dolaskom proljeća skidamo masivne predmete sa sebe i volimo laganiju odjeću s dodacima koji vrište da je sunce i ljeto blizu. Uz šarene haljinice odlično se slaže jednobojna kožna mini torbica.

Crvena, siva ili pak klasična crna, boje su koje morate imati jer pristaju na mnogo kombinacija i možete ih nositi svugdje. Savršene su za žene koje ne vole nositi previše stvari sa sobom i kojima je manje uvijek više.

Kvalitetne torbe za ovo proljeće možete pronaći u ponudi na Mondo.hr

Photo: None