30. studenoga 2012.

Torba koja pristaje uz svaki styling

Goran Jakuš/Pixsell.
1/17

Klasične, trendi, velike, male, za svaki dan, za večer – torbe su tiha patnja većina žena. Nikad ih ne možemo imati dovoljno. San o kvalitetnoj torbi s potpisom ostvario se sretnoj čitateljici Lauri Vučić koja je osvojila shopping u poznatoj trgovini modnih dodataka Karla.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell „Tipični sam primjer djevojke koja obožava torbe i ne može ih imati nikad previše. Stanem pored svakog izloga u kojem vidim torbe i obavezno gledam. Kad sam ugledala igru u kojoj mogu osvojiti torbu u vrijednosti od 3.000 kn morala sam obavezno igrati“, objasnila je oduševljeno Laura.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell Nakon što je doznala da je osvojila torbu u trgovini Karla, Laura je detaljno proučila službenu stranicu i pogledala skoro sve torbe koje se nude u ponudi. Nakon iscrpnog i dugotrajnog surfanja, odabrala je svoj model torbe koji je posebno za nju dostavljen u Karla trgovinu u Teslinoj 15 koja ima najveću ponudu torbi u Zagrebu.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell No, raznolika ponuda u trgovini ponukala je na trenutak Lauru. Srdačno osoblje Karla trgovine detaljno je sretnoj dobitnici prezentiralo aktualnu ponudu i trendove za ovu sezonu.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell „Prevladavaju tipične jesenske boje, a naglasak je, kao i prethodnih sezona, na kvalitetnim proizvodima i torbama koje su trajna investicija“, objasnili su u Karli.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell U asortimanu trgovine nalaze se poznati svjetski brendovi, kao što je Fabi, Coccinelle, Piero Guidi, Marino Orlandi i mnogi drugi. Neizostavni modeli u trgovini su i Hera by Robert Sever, torbe koje su nastale kao suradnja hrvatskog brenda San Peter i poznatog dizajnera Roberta Severa. Lauri je za oko zapeo brend Marino Orlandi.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell „Laura ima uistinu istančan osjećaj za stil. Ovo je visokokvalitetni talijanski brend koji je bezvremenski i nudi komade koje ćete nositi kako danas, tako i za par godina. On je spoj ženstvene klasike i glamura u vidu zlatnih detalja“, naglasili su u Karli.

 | Autor: Goran Jakuš/Pixsell Goran Jakuš/Pixsell Sretna dobitnica je bila oduševljena osvojenom torbom, a pri odabiru vodila se mišlju da ovu priliku treba iskoristiti te svoju kolekciju torbi nadopuniti kvalitetnim i bezvremenskim modelom. Upravo crna kožna torba sa zlatnim detaljima talijanskog brenda Marino Orlandi je pravi odabir. Model prkosi svim modnim trendovima, a upravo ta imunost na trendove glavni je adut ovog modela. On pristaje uz svaki styling i za sva godišnja doba!

U galeriji detaljnije pogledajte kako se Laura provela u shoppingu u trgovini Karla...

Komentari 0