Tom Ford se vraća na modne piste nakon više od godinu dana

S povratkom na modne piste, dizajner je najavio i da će njegove kolekcije ubuduć biti dostupne odmah nakon revija

Dizajner Tom Ford vraća se na modne piste na Tjednu mode u New Yorku koji će se održati u rujnu. Svoju posljednju reviju održao je u Los Angelesu, za kolekciju jesen/zima 2015. godine, a u veljači je najavio svoj plan povratka s kolekcijom koja će biti dostupna kupcima odmah nakon revije.

 | Autor: Getty Images Getty Images

"U svijetu u kojem se sve odvija u trenutku, predstavljanje kolekcija mjesecima prije nego one postanu dostupne kupcima je zastarjela ideja koja više nema nikakvog smisla. Živimo po modnom kalendaru i sustavu iz neke druge ere," izjavio je dizajner. "Naši kupci danas žele odmah nositi nove komade. Modne revije i tradicionalni modni kalendar kojeg svi znamo više ne funkcionira kao prije. Trošimo previše novca i energije na događaje koji izazivaju uzbuđenje puno prije nego je kolekcija dostupna kupcima. Predstavljanje kolekcije u trenutku kada je već dostupna i u trgovinama će dovesti to u red i omogućiti da uzbuđenje koje nosi revija, kupci odmah pretoče u kupovinu."

Posljednja kolekcija dizajnera Tom Forda bila je za proljeće 2016., a predstavio ju je u glazbenom spotu čija j glavna zvijezda bila Lady Gaga. pogledajte kako je to izgledalo:

Modna kuća Burberry također je najavila kako će njihovi komadi biti dostupni u trgovinama odmah nakon revije u rujnu.

Photo: Getty Images

Komentari 0