1/14

Tko su najbolje odjevene StyleBookerice veljače?

Veljača je bila hladna, padao je snijeg koji se teško otapao, no to nije obeshrabrilo naše StyleBookerice u slaganju svojih zimskim outfita. Svoje stylinge prezentirale su sad već vjerne korisnice StyleBooka, ali i neka nova lica koja su u kratkom roku osvojila modna srca čitatelja i same redakcije.

 | Autor: Stylebook Stylebook Dajana_B. svakim novim styling oduševljava svoje vjerne obožavatelje, a njen prvi styling u veljači ujedno je osvojio i bedž „Styling tjedna“. Kombinacija crnih i smeđih kombinacija u isto vrijeme djeluje trendi i urbano. Šlag na kraju su modni dodaci koji su izvrsno zaokružili ovu modnu priču koja je zaslužena dobila i titulu „Styling mjeseca“. Little_Mo80 se prošli mjesec priključila stilskoj ekipi. Ona samouvjereno spaja statement komade u uspjele kombinacije. Zasluženo je dobila sredinom veljače titulu „Styling tjedna“.

 | Autor: Stylebook Stylebook Idući tjedan je obilježila Fashiontnt koja je pokazala da na prvu nespojivi komadi, poput bodyja i krznene jakne, ipak zajedno odlično funkcioniraju. Labizelj je i tijekom veljače predstavljala svoje razigrane, urbane i trendi kombinacije, a s jednom je i osvojila bedž „Styling tjedna“.

 | Autor: Stylebook Stylebook Ivnanaivna se prošli mjesec priključila StyleBooku i u kratkom roku je prikupila veliki dio glasova. Njen podsjetnik na prošlu jesen oduševio nas je svojom jednostavnošću u kojoj detalji pružaju urbanu notu stylingu – zasluženi bedž „Cool look“. Little_Mo80, nježna rokerica sa stavom, zna nositi statement komade, a njen prvi styling dobio je također titulu „Cool look“.

 | Autor: Stylebook Stylebook HAlinje, jedna od najvjernijih StyleBookerica, i prošli mjesec je bila aktivna. Osim neobičnih i hrabrih kombinacija, hAlinje pozornost plijeni svojim do kraja smišljenim fotografijama. Ni ne čudi da je dva puta dobila bedž „Cool look“.

 | Autor: Stylebook Stylebook Kate_fashiongossip, StyleBookerica siječnja, tijekom cijelog mjeseca je osvajala redakciju. Tri bedža „Pohvala redakcije“ stoga ne iznenađuje. Slijede ju Little_Mo80 koja nije potpala pod zimsku monotoniju te Dajana_B. Kojoj izvrsno stoji crna kožna suknja.

 | Autor: Stylebook Stylebook Pratite i vi Stylebook – inspirirajte se, glasajte, objavite svoje stylinge i komentirajte stylinge drugih. Utrka za nove stylish bedževe veljače u punom je jeku.

U galeriji detaljnije pogledajte najbolje kombinacije naših StyleBookerica...

Photo: Stylebook

Komentari 0