1/11

Tko su najbolje odjevene StyleBookerice lipnja?

Lipanj je bio mjesec koji su prvenstveno obilježili glazbeni festivali, ali i svakodnevni outfiti naših StyleBookerica. Već vjerne korisnice StyleBooka, ali i neka nova lica tako su prezentirale svoj stil i osvojile čitatelje, jednako kao i samu redakciju.

 | Autor: Stylebook Stylebook

TaraMia je odlučila varljivo ljetno vrijeme iskoristiti uz kombinaciju klasičnog balonera i crvene haljine u boji vina. Kombinaciju je zaokružila efektnim cipelama i velikom torbom i čitav styling djeluje mladenački, ali i dovoljno ozbiljno za poslovne obaveze. kate_fashiongossip i dalje oduševljava svojim opuštenim, ali ujedno vrlo cool kombinacijama. Upadljiva zelena boja hlača odlično funkcionira uz isprani model traper jakne i štikle u kombinaciji s crnom torbom.

 | Autor: Stylebook Stylebook

teicapozega kombinirala je nekoliko trendova i to vrlo uspješno. Maksi suknja u kombinaciji s majicom animalnog uzorka zaokružena je slamnatim šeširićem i sunčanim naočalama. Idealna kombinacija za vesele ljetne dane. Click4Chic se odlučila za casual kombinaciju traperica i majice s natpisom, ali ju je upotpunila uz vrlo trendi modni dodatak- šiltericu. Mladenačka kombinacija koja joj izvrsno stoji.

 | Autor: Stylebook Stylebook

labizelj je odlučila posjetiti glazbeni festival u romantično rokerskom izdanju i odabrala je boyfriend model hlača uz jednostavnu bijelu majicu i starke na nogama. Detalji poput marame, zlatne ogrlice i limun žute torbe, samo su pojačali dojam i zaslužen je bedž za "Styling tjedna". holly00 je kombinirala popularne hlače s uzorkom s oversized bijelom majicom. Styling je dodatno podignula slamnatim šeširićem i sunčanim naočalama, te efektnom ogrlicom i zaslužila bedž "Styling mjeseca".

 | Autor: Stylebook Stylebook

Lipanj je ipak prošao u znaku INmusic festivala i Stylebookerica koje su osvojile i čitatelje i redakciju svojim festivalskim outfitima. Traper, karirane košulje, marame i sunčane naočale svakako su bile sastavni dio outfita za plesanje i pjevanje dugo u noć.

Pratite i vi Stylebook – inspirirajte se, glasajte, objavite svoje stylinge i komentirajte stylinge drugih. Utrka za nove stylish bedževe srpnja kreće!

Photo: Stylebook

Komentari 0