Tiffany & Co. najavljuje kampanju s istospolnim parovima

Tiffany & Co. je prvi puta u povijesti za potrebe nove kampanje odabrao par iz stvarnog života, a ono što je uzburkalo prašinu jest da se radi o homoseksualnom paru koji će predstavljati predstojeće zaručničke prstenove.

 Kampanja pod imenom ''Will you?'' (''Hoćeš li?'') inspirirana je idejom kako ljubav ne poznaje granice, a zaštitna lica su pravi ljudi, a ne modeli - par koji već dugi niz godina zajedno živi u New Yorku.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Kada je u pitanju zaručničko i vjenčano prstenje, naviknuli smo u reklamama i kampanjama gledati muškarca i ženu koji simboliziraju trajnu ljubav povezanu elegantnim prstenjemČinjenica da je brend poput Tiffany & Co., jedan od najlegendarnijih u svijetu nakita, odlučio za svoju kampanju odabrati istospolni par je vrlo moćna jer se obraća manjini koja je do sada u ovakvim situacijama bila negirana.

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Iz Tiffanyja su izjavili kako nije bitno radi li se o heteroseksualnim ili gay parovima jer je poanta da je svaka ljubav stvarna, a ovo je samo najava velike kampanje koju uskoro možemo očekivati. Nadamo se da je ova kampanja tek jedna u nizu brendova koji se neće zamarati tuđim životnim odabirima, već će poštivati ljudsku raznolikost i vlastite životne odabire.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0