1/8

Tehnološke inovacije za ljubitelje kompjuterskih igrica

Logitech je predstavio obnovljenu G seriju igraćih proizvoda za bolji pristup PC igrama. Proizvodna linija uključuje šest redizajniranih miševa i tipkovnica i dva para novih slušalica.

Za trajnost i bolju udobnost proizvoda, prednost leži u korištenju modernih materijala koji su postavljeni na strateške zone. Stoga je podloga s odmorištem za dlanove izrađena od vodootpornog materijala kako bi se spriječilo znojenje i lijepljenje dlanova za površinu. Ovisno o modelu, miševima su također dodani mekani i upijajući držači za povećanu udobnost i lakšu kontrolu igre. Tipke na tipkovnicama su pak presvučene dvostrukim UV premazom za veću izdržljivost i trajnost, a na prednjoj strani tipkovnice sada je podloga kojom se umanjuje otpor prstiju prilikom korištenja uređaja.

 | Autor:

Logitech G700s punjivi igraći miš je bežični uređaj koji igraču pruža sve informacije baš kao i žičani miš. Presvučen je hidrofobnim premazom na zoni gdje miš koristite dlanom što utječe na lakše prianjanje i umanjuje lijepljenje dlana ruke na uređaj.  Cijena mu je 759,00 kuna.

 | Autor:

G500s laserski igraći miš ima kvalitetan laser za precizno upravljanje na različitim površinama te hyper brzi dual-mode kotačić, hidrofobni premaz za lakše prianjanje dlanova te održavanje ruku suhim tijekom igre. Teži 27 grama i ima 10 programibilnih kontrola. Cijena mu je  529,00 kuna.

 | Autor:

Optički igraći miš  G400s napravljen je posebno za FPS igre, a uključuje novu Delta Zero senzor tehnologiju za precizno upravljanje pokazivačem. Također hidrofobni premaz za lakše prianjanje i mirniju ruku tijekom igre. Cijena mu je 459,00 kuna

 | Autor:

G100s optički igraći miš je jednostavan za korištenje, a posebno izrađen za vaše omiljene RTS i MOBA igre. Miš također ima trajan hidrofobni premaz na zoni dodira dlana za bolje prianjanje i lakše igranje. Cijena mu je 309,00 kuna.

 | Autor:

Logitech G19s igraća tipkovnica vam pruža stalan protok informacija, uključujući vitalne statistike i specifične aplikacije, i sve to u boji na integriranom, podesivom GamePanel LCD prikazu. Tipkovnica je također napravljena od modernih materijala koji povećavaju trajnost i udobnost. Hidrofobni premaz na tipkama omogućuje lakše korištenje, a dvostruki UV premaz produžuje vijek trajanja tipki. Dva high-speed USB 2.0 priključka vam služe za prijenos podataka s drugim uređajima  dok istovremeno možete puniti baterije tipkovnice. Cijena je 1519,00 kuna.

 | Autor:

Da bi složene radnje bile jednostavne, Logitech G510s igraća tipkovnica nudi 18 programibilnih G-tipki, koje vam omogućuju da konfigurirate do 54 različite funkcije na tri različita načina. Tipkovnica je presvučena hidrofobnim premazom za lakše korištenje i dvostrukim UV premazom za dodatnu trajnost. Cijena tipkovnice je 909,00 kuna

 | Autor:

Logitech G430 slušalice sa surround zvukom stvaraju zvučno polje od 360 stupnjeva zahvaljujući  Dolby tehnologiji šo vam ujedno daje prednost da čujete ono što ne možete vidjeti u igri, od skrivenih koraka protivnika do zvuka sirene. Kada želite da vas se čuje, mikrofon s prigušivačem buke možete podesiti tako da se čuje samo vaš glas. Cijena je 609,00 kuna.

 | Autor:

Logitech G230 stereo slušalice pružaju kvalitetan stereo zvuk i ako ste skloni maratonskim igrama ove slušalice su podstavljene s materijalom koji se koristi u sportskoj odjeći kako bi se spriječilo znojenje i nakon nekoliko sati igre. Uz fleksibilni mikrofon s prigušivačem buke, zvuk je prvenstveno usmjeren na vaš glas eliminirajući pozadinske šumove. Cijena im je 459,00 kuna

Svi proizvodi na tržište dolaze tijekom svibnja. 

Proizvode detaljnije pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0