2 prikaza 18. lipnja 2012.

Tatjana Jurić i Anita Dujić poziraju za ELFS

Mladen Šarić.
1/11

Tatjana Jurić, Malina Grahek, Anita Dujić, Neven Ciganović i Saša Maček stali su ispred objektiva Mladena Šarića kao nova zaštitna lica poznatog modnog dvojca ELFS. Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić proširili su svoju ponudu te predstavili sunčane naočale ELFS.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić Iako su sunčane naočale modni dodatak kojeg nosimo cijele godine, ipak dolazak ljeta vrijeme je kada intenzivno razmišljamo o odabiru idealnih sunčanih naočala. Poznato je kako sunčane naočale osim svoje modne i estetske funkcije zbog izrazito visokog UV zračenja one danas imaju i važnu zdravstvenu funkciju. Odabrati one prave sunčane naočale koje se najbolje sljubljuju s vašim licem nije lako, jer su i muškarci i žene jako osjetljivi kod odabira jer sunčane naočala, upravo one moraju biti savršene, kompromisu tu nema mjesta.

Upravo da bi ovo ljeto svima olakšali odabir sunčanih naočala modni dvojac ELFS u tom je modnom dodatku našao novo područje modnog istraživanja. Dizajniraju sunčane naočale koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije i koje ćete zasigurno poželjeti nositi ovo ljeto. Pomalo klasičan izgled sunčanih naočala, oversized  oblika upotpunjen je prepoznatljivim ELFS logotipom stvarajući tako idealnu kombinaciju klasičnog i modernog izgleda. ELFS sunčane naočale dolaze u 3 modela od kojeg su 2 ženska i jedan muški.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić Ženske sunčane naočale dolaze u crnoj boji s nijansom roze i u obrnutoj igri boja s naglašenim ELFS potpisom na ručki naočala. Muški model sunčanih naočala crne je boje s prepoznatljivim ugrađenim ELFS šarenim logom sa strane. Ove sunčane naočale odlikuju se ručnom izradom, visoke kvalitete i sigurne zaštite od UV zračenja. Cijena sunčanih naočala je 1.000 kn i mogu se kupiti u ELFS trgovinu – Amruševa 4.

Svaka kampanja modnog dvojca ELFS iščekuje se s nestrpljenjem jer upravo oni svojim kampanjama na neopterećen i zabavan način komuniciraju sa svojom publikom. Izuzetak nije ni ova kampanja kada su u središte zbivanja stavljene poznate osobe ih hrvatskog javnog života koja svaka u svome fahu i na sebi jedinstven način igra modnu ulogu. Možda ćete zapitate  na prvu što zajednički imaju radio i tv voditeljica Tatjana Jurić, model i blogericaAnita Dujić, model Malina Grahek, stilist Neven Ciganović i virtuoz na bubnjevima Saša Maček a odgovor je vrlo jednostavan svi su oni zaljubljeni u ELFS sunčane naočale.

U galeriji detaljnije pogledajte sunčane naočale modnog dvojca ELFS...

Komentari 0