Zaboravi na kreme i losione - ovaj proizvod spasit će suhu kožu i oduševiti te teksturom!

  • Kreme, losioni, maslaci za tijelo...potraga za savršenim preparatom koji će navlažiti i nahraniti tvoju kožu nije nimalo lagan zadatak
  • Zamislimo to kao izbor naših outfita - želimo istaknuti našu ljepotu i stil, a opet ne želimo se odreći udobnosti 
  • Kakav bi to preparat mogao najbolje odgovarati tvojoj koži? Mi imamo favorita - Bio‑Oil gel za suhu kožu!

Često nas mogu privući zanimljive ambalaže i zavesti opojni mirisi losiona i krema za tijelo. No, koliko puta si nakon njihove upotrebe zaprljala najdražu majicu ili sasvim zamastila tek opranu posteljinu? Masne teksture nakon cjelodnevnog nošenja naposljetku mogu začepiti pore na našoj koži i potaknuti nastanak sitnih prištića. Osjećaj težine i ljepljiva tekstura sigurno nam neće dati onaj poletni boost kroz dan, već ćemo vjerojatnije imati stalnu potrebu da prodišemo pod mlazom tuša. Osim toga, ako ne izaberemo baš savršenog saveznika za kožu, trebat ćemo uložiti još energije i vremena u pronalazak dodatnih preparata za savršeno zdravu i lijepu kožu.

Rješenje nadohvat ruke

Nije sve tako crno, savršeni preparati za kožu zaista postoje! Možda je vrijeme da probaš ono što su iskusile, primjerice, Francuskinje - Bio‑Oil gel za suhu kožu koji njeguje svojim bogatim sastojcima i istodobno laganom i osvježavajućom teksturom. Radi se o novoj revelucionarnoj generaciji tretmana za suhu kožu. Bio‑Oil gel pobrao je i nagrade kao proizvod za njegu kože u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Italiji i Španjolskoj. Treba li nam bolji razlog da saznamo sve od prednostima ovog proizvoda u obliku gela dok za njega polako već krećemo oslobađati policu u kupaonici?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

1. Nemasna tekstura

Lagana tekstura njegujućeg gela odlično je rješenje kada ne želimo imati onaj osjećaj zarobljenosti ispod teških i masnih slojeva proizvoda za njegu. Prednost je i što se brzo apsorbira tako da ne moraš predugo čekati prije nego što se obučeš. Zdrav i njegovan izgled kože je instantan, a pratit će te cijeli dan neovisno koliko si aktivna ili koliko, primjerice, vani iznose temperature.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

2. Osjećaj svježine

Uživaš li u onom osjećaju čistoće odmah nakon tuširanja? Ponekad teški losioni i kreme mogu poništiti to zen stanje i opteretiti našu kožu. Upotrebom gelova svježina se zapravo produljuje, a posebno će nam na tome koža biti zahvalna kada dođu topliji dani.

3. Potrebna hidratacija

Dehidriranoj koži treba vlaga, a što bolje zaključava vlagu od njegujućih ulja koji na površini stvaraju nevidljivi masni sloj. Najbolji način pomaganja koži kako bi prestala gubiti vlagu je nadopunjavanje njezinog sloja. No, tradicionalni proizvodi za suhu kožu (kreme losioni i maslaci) sadrže u prosjeku 20% ulja, voska i maslaca koji služe u tu svrhu, dok Bio‑Oil gel za suhu kožu sadrži 84%. A pri tom ne ostavlja mastan trag na koži, može li bolje?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

4. Umirujući efekt

Nakon vježbanja, dana provedenog u grijanim prostorijama s isušenim zrakom ili povećim boravkom na suncu koža je pomalo izritirana stresom što naravno ne ide u prilog njezinom zdravlju i ljepoti. Uporabom gela ona će dobiti sve što treba, a posebno umirujući efekt možeš postići tako što ćeš gel prije nanošenja na kožu staviti u hladnjak.

5. Izvrsna njega

Osim što će ti pomoći u hidrataciji, Bio-Oil gel osigurat će da tvoja koža izgleda energično i mladoliko. Doprinose tome i hijaluronska kiselina, shea maslac, urea, kamilica...  takvu kožu bismo rado uvijek nosili zar ne? Uostalom 62% sudionika u istraživanju koje je proveo Ayton Global Research iz UK-a složilo se s tvrdnjom da je Bio‑Oil gel za suhu kožu ''proizvod bolji od svega što su do sada isprobali za suhu kožu.''

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 

6. Stoji na mjestu

Guste ili masne hidratantne kreme mogu ponekad jednostavno 'skliznuti' s kože. Gel se puno bolje apsorbira tako da možeš biti sigurna da si svojoj kožu omogućila potrebnu njegu. Osim toga, ako gel upotrebljavaš i za lice, poslužit će ti kao odlična podloga za make-up.

7. Vrlo je kompatibilan s osjetljivom kožom

Postoje tipovi kože koji zaista reagiraju na mnoštvo podražaja i to iritacijama, crvenilom, svrbežom i ostalim nepoželjnim pojavama. Naravno da primjenom preparata ne želimo pogoršati stanje. Kako naglašavaju dermatolozi, osjetljiva koža često je i suha koža pa će bogati gelovi s visokim udjelom ulja te hijaluronskom kiselinom i ureom biti odlično rješenje. Tako ćeš je bogato nahraniti, a preparat će biti lagan za tvoju kožu i neće izazvati iritacije. 

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Sudjeluj u nagradnom natječaju i OSVOJI Bio-Oil gel! Biramo čak 12 dobitnica i svaka osvaja dva Bio-Oil gela - za sebe i frendicu, sestru, mamu, baku ili nekog trećeg!

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7

Photo: Shutterstock

Komentari 0