1/10

T-Shirtice s potpisom A'marie

U skladu sa svjetskim trendovima hrvatski brendovi A'marie i ID Store donose zajedničku kolekciju majica koja spaja nježnu stranu dizajnerice Anamarije Brkić i poznati dizajn splitskog storea stvarajući nosivi i ultimativni odjevni komad za ovo ljeto.

Izrađeni od stopostotnog pamuka, ovi modeli već su postali i više nego popularni na domaćoj sceni, a suradnja s poznatom dizajnericom Anamarijom Brkić došla je kao 'točka na i' odličnoj i dugoj zajedničkoj suradnji. Kako je brend A'marie prvenstveno poznat po svom ženstvenom i decentnom dizajnu, Anamarija Brkić za modele je sa svojim potpisom odabrala natpis upravo u svom prepoznatljivom stilu.

 | Autor: Kristina Lenard Kristina Lenard

Romantična, u potpunosti svoja i intuitivna Anamarija Brkić za svoje je obožavateljice tako na majice odlučila uz 'hashtag' A'marie staviti riječ 'Daydreaming' – upravo onu koja nam je jako dobro poznata u ljetnim mjesecima, osobito kada uživamo na plaži odmarajući cijeli dan.

 | Autor: Kristina Lenard Kristina Lenard

''Oduševljeni smo s činjenicom da smo u poziciji surađivati s brendom poput A'marie te ponosni što smo s Anamarijom u vrlo kratkom vremenu ostvarili uistinu poseban profesionalni odnos'', komentirali su Danilo Vukčević i Ivan Gaće, vlasnici ID Storea.

 | Autor: Kristina Lenard Kristina Lenard

''Suradnja s ID Storeom osobito mi je draga jer i sama volim odjevne komade uz koje ne moram puno razmišljati što odjenuti. U duhu brenda A'marie tako su i 'ID 4 A'marie' majice posebne, ali jednostavne za kombiniranje. Vjerujem da će se u njima svi osjećati dobro ovog ljeta.'', dodala je dizajnerica Anamarija Brkić.

'ID 4 A'marie' majica pravi je modni komad za kojim će brojne fashionistice žuditi ove tople sezone, a svoju možete pronaći u ID Storeu u Splitu, na adresi Bana Jelačića 3, u dućanu A'marie, u Gundulićevoj 19 u Zagrebu, te na službenoj stranici A'marie  www.amarie-fashion.com.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Kristina Lenard

Komentari 0