03. svibnja 2013.

Svjetski streetstyle bloger Yvan Rodic na DFWZ

Yvan Rodic, jedan od najpoznatijih svjetskih street style blogera po drugi put će gostovati na Dreft Fashion Weeku Zagreb koji se ove sezone održava od 09. do 11. svibnja u Hypo centru.

Prijatelj DFWZ-a, ovog puta dolazi kao poseban gost Drefta kako bi sudjelovao na konferenciji za  blogere i modne urednike, a gostovanje će iskoristiti i za promociju svoje nove knjige „A Year in the Life of Face Hunter“. Jedan od vodećih svjetskih street style blogera na konferenciji će održati predavanje kako bi s okupljenim blogerima iz Hrvatske i regije podijelio svoja iskustva o stvaranju i vođenju svog bloga poput malog businessa što čini idealnu priliku da svi zainteresirani iz prve ruke saznaju sve vezano za svjetsku street style modu kao i da međusobno razmijene iskustva pisanja i uređivanja modnog bloga.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Yvan Rodic, svjetski putnik koji gotovo svakodnevno obilazi svjetske modne centre poput New Yorka, Milana, Londona ili Pariza, trodnevni boravak u Zagrebu i gostovanje na Dreft Fashion Weeku Zagreb iskoristit će kako bi iz prvog reda pratio vodeće modno događanje u Hrvatskoj i pogledao novosti na domaćoj modnoj sceni. U stalnoj potrazi za interesantnim modnim izričajima i jedinstvenim stilovima, Yvan će s velikom pažnjom pratiti sve modne revije i ostale aktivnosti vezane uz DFWZ što je idealna prilika za sve posjetitelje i goste DFWZ-a da „zapnu“ za objektiv njegove kamere.

U četvrtak 09. svibnja, prvog dana DFWZ-a, Yvan će sudjelovati u radu bloger konferencije gdje će održati i kratko predavanje za sve posjetitelje. Konferencija počinje u 17:00 sati i uključivat će okrugli stol na kojem će se raspravljati o najaktualnijim temama iz svijeta mode i blogera, poput iskustava u suradnji blogera i brendova, međusobnih očekivanja, etičkih normi i transparentnosti kod pisanja sponzoriranih blog postova, odnosa modnih blogera i modnih novinara i dr. Voditeljica konfrencije je šarmantna Petra Nižetić, a osim Yvana kao gosti će sudjelovati i modni urednici, istaknuti hrvatski modni blogeri te predstavnici velikih tvrtki koje redovito surađuju s blogerima.

 | Autor:

Broj mjesta za sudionike konferencije je ograničen, a prvih 30 prijavljenih dobit će Dreftov poklon iznenađenja. Prijava i akreditiranje za sudjelovanje na konferenciji moguće je na internetskoj stranici DFWZ-a. Nakon bloger konferencije, a prije početka modnih revija, Yvan će na Dreftovom VIP korneru održati promociju i potpisivanje svoje nove knjige „A Year in the Life of Face Hunter“. U toj knjizi ne govori se samo o zaljubljenicima u modu, već i o cijelim gradovima čiji im modno osviješteni stanovnici daju poseban karakter, utječu na kulturu i život kao nepresušan izvor inspiracije.

Komentari 0