Street style na način Sanje Doležal: Zašto podržava hrvatske dizajnere

Odjevena u hrvatski modni brand Tara fashion, poznata pjevačica i televizijska voditeljica otkriva zašto podupire hrvatsku modnu industriju.

Oduvijek je Sanja Doležal nosila odjeću domaćih dizajnera, podupirala i bila ambasadorica mnogih projekata koji su za cilj imali osvjestiti kupovinu hrvatskih proizvoda, a od nedavno se našla u jednoj novoj modnoj priči kutinske firme i modne marke Tara fashion čiji su modeli namjenjeni ženama koje su danas non stop u pokretu.

 | Autor: arhiva arhiva

Poštujući baš tu činjenicu, kao i da tijekom cijelog dana žele izgledati lijepo i ženstveno, kolekcije odlikuju modeli koje se lako transformiraju iz jednog modnog izričaja u drugi, koji su nosivi u mnogim prigodama a sve kolekcije imaju i veliku širinu asortimana u kojem se može pronaći stvarno gotovo svaka žena.

 | Autor: arhiva arhiva

Svoj pozitivan karakter, životnu radost, blagost, šarm i samopouzdanje zrelih godina te svjesnost svoje ženstvenosti, Sanja je dočarala u ovoj modnoj priči. A ako vas zanima što još sve u ponudi krije ovaj domaći brend preporučili bi da posjetite Facebook stranicu i saznate gdje ih možete naći u prodaji od Zagreba, Rijeke, Pule, Splita, Zadra, Čakovca, Sv. Ivana Zeline, Rovinja, Makarske, Dubrovnika.

 

Photo: arhiva

Komentari 0