Što vas sve očekuje u novom broju Budi.IN magazina?

U novom broju Budi.IN magazina otkrijte kako se riješiti omražene 'narančine kore', koje suknje stoje savršeno svakom obliku tijela te kako pripremiti idealan proljetni piknik u prirodi. Uključite se u nagradnu igru u kojoj možete osvojiti fantastične Kymco skutere, a čitateljicama ove subote dijelimo Biobaza anticelulitnu kremu! Zvijezda našeg novog broja je mlada glasnogovornica nogometnog kluba Dinamo, Sandra Špičić.

Pročitajte sve o hit trendu sezone - plisiranim komadima koji su doživjeli veliki povratak na modnu scenu. Plisirane suknje obožavaju romantičarke, a njihova posebna čar je u tome što laskaju bilo kojem obliku tijela.  | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

 

U trendu su i točkice, a za vas smo odabrali najbolje chic detalje s ovim vječno popularnim uzorkom.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Bliži se ljeto, a kako bi se na plaži pokazali u najboljem izdanju, otkrijte koji su najbolji načini za borbu protiv jednog od najvećih beauty neprijatelja žena - celulita.

 | Autor: arhiva arhiva

Interijere smo ovog puta preselili u prirodu. Donosimo vam 25 odličnih ideja za proljetni piknik. U destinaciji vas vodimo u Finsku prijestolnicu, Helsinki, a otkrijte zašto ga zovu i 'ljepotanom sjevera'.

Novi Budi.In potražite na kioscima u subotu, 28. svibnja.

Photo: arhiva

Komentari 0