Što vam donosi novi broj Budi.IN magazina?

U ovotjednom Budi.IN-u naše najstajliš Hrvatice pričaju o svojim ljetnim beauty navikama i omiljenim proizvodima za njegu.

Kojim formulama i ritualima vjeruju otkrile su nam Anita Dujić, Manuela Šola, Ana Petričić Gojanović, Ana Radišić i Tihana Harapin Zalepugin. Popričali smo i s voditeljicom marketinga Borova Martinom Tomljenović koja nam je otkrila tajnu uspjeha ove legendarne tvrtke te kako su se osjećali kad ih je prepoznao i legendarni Vogue.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Kako smo već debelo zagazili u ljeto, odlučili smo svima onima koji još uvijek nisu odabrali badić za ovu sezonu, olakšati muke. Donosimo vam veliki vodič badića za svaki tip tijela, a ovaj je mjesec legendarni bikini proslavio 70 godina.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Osim toga, dio novog broja posvetili smo i tropskom uzorku. Postoji li bolji izvor inspiracije za vruće ljetne dane od šarenila tropskih predjela? Modni svijet ove sezone jednoglasno je odlučio kako je odgovor negativan i u potpunosti se prepustio čarima plaža i tropskih šuma: listovi palmi, egzotične ptice i voće iz uvijek toplih krajeva svijeta zavladali su modnim pistama.

 | Autor: ABACA/PIXSELL ABACA/PIXSELL

Kako smo skroz u putovanjima i godišnjim odmorima donosimo vam i super ideje kako da svoj dom pretvorite u omiljene svjetske destinacije.

 | Autor: arhiva arhiva

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0