Što se dogodilo Kim Kardashian?!

Kim Kardashian je posjet Parizu iskoristila, ne samo kako bi pogledala revije na Paris Fashion Weeku, koji se trenutačno održava, nego i kako bi prezentirala svoj novi look. Naime, odlučila se za promjenu boje kose koja je blago rečeno katastrofalna.

Osim što plava boja kose, rijetko pristaje tamnijim ženama, nijansa za koju se ova, nazovimo je zvijezdom, odlučila je potpuni promašaj. Da ne spominjemo njenu odjevnu kombinaciju u ovom slučaju, koja se sastojala od gustih crnih najlonki i crne haljine istaknute vrištećim resicama u zlatno bakrenoj boji.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Bolja polovica Kanye Westa, nikad nije iskazivala pretjerano puno smisla za ukus, iako je njen stil prošao kroz brojne transformacije. Transformacija obično podrazumijeva pomak u stilu i istančaniji ukus za modu i lijepo. No, to kod Kim Kardashian nikada nije bio slučaj. To zapravo čudi, ako uzmemo u obzir da Kanye ima izražen smisao da estetiku, što pokazuje ne samo odabirom svojih odjevnih kombinacija, nego i dizajnom svoje odjeće. Tu je Kendall Jenner, njezina polusestra i model od koje bi također mogla naučiti koju stvar što se tiče mode. Uostalom, oko nje je zasigurno čitava svita stilista koji jedva čekaju da joj podare koji koristan savjet. No, Kim ili ne želi slušati savjete iz okoline ili joj se nitko ne usudi reći koliko katastrofalan look njeguje.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Paradoksalno je i to što je Kim najfotografiranija žena na svijetu. Čini se da je fokus medija na njoj sve više, ne zbog fantastičnih modnih odluka i odabira, nego iz čistog šoka i nevjerice. Jer ova zadnja transformacija je upravo šokantna. Crna haljina sa zlatno bakrenim detaljima ili njena nova boja kose? Ma koga zavaravamo, to je definitivno njena boja kose, čija je nijansa samo još dodatno istaknula pretjerano kičastu kreaciju.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Kič nužno ne mora biti loš, što su dokazala i neka najveća dizajnerska imena, kako strana, tako i naša, ali ovo što Kim radi je već na granici apsurda. Ako je njena namjera da postane predmet ismijavanja, ne samo modne elite, nego i ostatka svijeta, u tome sigurno uspijeva. 

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Photo: @splashnews.com

Komentari 0