08. ožujka 2016.

Nova ASOS kolekcija za mladenke: Accessories za najposebniji dan

asos.
1/16

Sve buduće mladenke znaju da su modni dodaci jednako važni i kao haljina, a s ovim prekrasnim cipelama, torbicama i ukrasima za kosu, osjećat ćete se poput princeze

Kao što smo to i najavili, u ASOS je stigla nova kolekecija za mladenke, s prekrasnim vjenčanicama koje izgledaju tako skupo, a jeftinije su no što možete zamisliti. Rijetko koja mladenka ostati će razočarana ovom kolekecijom koja uključuje vjenčanice za svačiji stil te bilo koji tip vjenčanja, a cijene koje kreću od ispod 100 eura izmamiti će vam dodatan osmjeh na lice, pogotovo kada shvatite da si možete priuštiti i dvije!

 | Autor: asos asos

Također, nijedna mladenka neće ostati razočarana, jer nova kolekcija uključuje i vjenčanice u plus-size brojevima, kao i petitte, a i djevojke koje preferiraju hlače, doći će na svoje, s prekrasnim kombinezonima koji izgledaju jednako dobro kao haljine.

 | Autor: asos asos

 | Autor: asos asos

Osim vjenčanice, kolekcija uključuje i sve što jedna mladenka može poželjeti za svoj najposebniji dan u životu. Svaka djevojka koja planira svoje vjenčanje zna da su modni dodaci jednako važni kao i haljina, a s ovim predivnim cipelama, torbicama i drugim accessoriesom, izreći sudbonosno "Da!" biti će još lakše. 

Komentari 0