Stars

Slavne mame: Kako smo prihvatile svoje novo tijelo?

"Bila sam ljubomorna na novoopečene majke koje izgledaju kao milijun dolara", priznala je reality zvijezda...

Trudnoća je divno razdoblje. Većini. Ipak, nešto manje divna je borba s kilogramima s kojima se mnoge žene suoče nakon devet mjeseci tog blaženog stanja.

Ništa drugačije nije ni kad su u pitanju celebrity dame. Štoviše, često su upravo one svojim primjerom zaslužne za stvaranje pozitivne slike o vlastitom tijelu i njegovog prihvaćanja. 

Umjesto da sramežljivo širokom odjećom skrivate onih nekoliko kilograma što uporno ne želite otići, ugledajte se na zvijezde koje su se odlučile oduprijeti nerealnim očekivanjima društva da odmah nakon izlaska iz rađaone izgledate poput top modela.

Evo kako su one prihvatile svoje novo, drugačije, ali i dalje predivno tijelo...

Blake Lively

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

U razgovoru za Sunrise otkrila je što misli o očekivanjima društva.

"Nepošteno je očekivati da svaka žena izgleda isto nakon poroda. Žensko tijelo je samo po sebi nevjerojatno. Ne morate odmah izgledati poput Viktorijine anđelice, ali morate zapamtiti da ste upravo najpravili najvjerojatniju, čudesnu stvar - rodili ste ljudsko biće", mudro je zaključila jedna od najljepših trudnica ikad.

Kim Kardashian

 | Autor: Getty Images Getty Images

Reality zvijezda je odlučila prihvatiti svoje tijelo kako bi bila primjer svojoj kćerci.

"Nakon što sam rodila postavila sam si ciljeve. Iako sam bila motivirana, bilo ih je jako teško ostvariti. Bila sam ljubomorna na novoopečene majke koje izgledaju kao milijun dolara. Ipak, shvatila sam kako samopouzdanje moje kćerke ovisi prvenstveno o mome. Tada sam prihvatila svoje tijelo, a promijene su došle gotovo same od sebe", napisala je Kim na svom blogu.

Chrissy Teigen

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ako postoji netko tko je gotovo bolno realan oko pitanja ženske ljepote, to je upravo ova manekenka.

"Znate li što je bitno nakon što rodite? To niste ni vi, ni vaše tijelo, već to maleno stvorenje koje ste rodili i koje treba svu vašu pažnju. Ako pitate društvo, nikada nećete biti dovoljno savršeni. Volite sebe i svoje tijelo, budite ustrajne u ostvarenju svojih ciljeva, a promijene će doći same od sebe", izjavila je Chrissy za People.

Beyonce

 | Autor: Beyonce.com Beyonce.com

"Tek nakon rođenja Blue Ivy shvaćam svu moć svoga tijela. Osjećam se puno sigurnija u samu sebe i potpuno drugačije gledam na sebe", ispričala je pjevačica koja nije imala problema s promijenama koje su se dogodile tijekom trudnoće.

Olivia Wilde

 | Autor: Getty Images Getty Images

"Umjesto da sažaljevam samu sebe fokusirala sam se na ples koji obožvam, a obožavaju ga i moje tijelo, ali i mozak", izjavila je glumica i tako otkrila tajnu svog fenomenalnog izgleda.

Carrie Underwood

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ogroman pristisak javnosti na svojoj koži je osjetila i Carrie.

"Nikada više neću imati tijelo koje sam imala prije trudnoće. Nebitno koliko se jako trudila i koliko žarko to željela. Ono se promijenilo kako bi stvorilo novo ljudsko biće i to je nevjerojatno fascinantno. Sada puno više poštujem svoje tijelo i mislim da je tajna dobrog izgleda isključivo u tome da se osjećate dobro", objasnila je Underwood.

Photo: Getty Images

Komentari 0